Kolaps u najavi: Radovi u Zemunu menjaju trase pet linija autobusa

14.06.2022

11:37

0

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljena stajališta

Kolaps u najavi: Radovi u Zemunu menjaju trase pet linija autobusa
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Tokom izvođenja radova na kanalizacionoj mreži u Ulici Ugrinovačka na delu od Ulice Tršćanska do Ulice Branka Pešića u Zemunu u periodu od sutra, 15. juna do 22. juna doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Vozila sa linije 45 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Gornjogradska-Ugrinovačka do raskrsnice ulica Prvomajska-Hercegovačka saobraćati sledećim ulicama: Ugrinovačka, Gornjogradska, Prvomajska, Hercegovačka i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija: 81, 81L, 83 i 85 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Gornjogradska-Ugrinovačka do raskrsnice ulica Filipa Višnjića-Ugrinovačka saobraćati sledećim ulicama: Ugrinovačka, Gornjogradska, Prvomajska, Rade Končara, Ugrinovačka i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljena stajališta:

- U smeru prema ulici Prvomajska: Stajalište "Gornjogradska 1" na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa ulicom Ugrinovačka; Stajalište "Prvomajska 1" na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara ispred raskrsnice sa ulicom Prvomajska

- U smeru prema gradu: Stajalište "Prvomajska 1" u ulici Gornjogradska, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa ulicom Prvomajska.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike