Simpatično udvaranje na liniji 31: Ti si moja čokolada, ja bih te ljubio - momak posvetio pesmu devojci, pa nasmejao ceo autobus! (VIDEO)

30.05.2022

20:50

0

Autor: M.P.

Snimak je objavljen na društvenoj mreži

Simpatično udvaranje na liniji 31: Ti si moja čokolada, ja bih te ljubio  - momak posvetio pesmu devojci, pa nasmejao ceo autobus! (VIDEO)
autobus31 - Copyright printscreen/instagram/serbia_alive Beograd

Na društvenoj mreži pojavio se snimak simpatičnog udvaranja u autobusu na liniji 31.

Pretpostavlja se da je snimak nastao pre dva dana, a priznajemo da je momak pored dobrog glasa, imao i mnogo hrabrosti za ovaj potez. Naime, na snimku se vidi kako momak peva čuvenu pesmu Idola "Čokolada", pokazajući rukom u pravcu devojke, posvećujući joj stihove: Ti si moja čokolada, ja bih te ljubio.

Vidi se da devojci nije bilo svejedno, ali i da joj je ovaj gest bio beskrajno simpatičan, pa je tako smeh i crvenilo vešto skrivala rukama.

Sa druge strane autobusa nalazio se još jedan stariji muškarac koji je sve vreme pevao sa momkom, pa nije jasno da li ga je bodrio, ili je bilo reči o već osmišljenom skeču između njih dvojice.

Zatim je mladić pozvao i druge putnike da pevaju, a onda je promenio repertoar i zapevao "Sve ove godine".

Nije poznato kako se sve završilo i da li je možda devojka pristala da izađe sa njim, ali jedno je sigurno, danas u autobusu možete čuti i videti svašta, a nastup nepoznatog momka u cvetnoj košulji, izmamio je osmeh mnogim putnicima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike