Bombe u svim proizvodnim pogonima Beogradskog vodovoda? Oglasio se Vesić - primili smo anonimnu dojavu!

16.05.2022

13:50

0

Vesić navodi "da je očigledno da se protiv Srbije vodi sajber rat"

Bombe u svim proizvodnim pogonima Beogradskog vodovoda? Oglasio se Vesić - primili smo anonimnu dojavu!
3bce7b3a5ec9c531744a996a1f379210_9373269035 - Copyright Beoinfo

Upravo smo primili anonimnu dojavu da su u svim proizvodnim pogonima Beogradskog vodovoda postavljene bombe, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

- Mi postupamo u skladu sa propisima koji nalažu adekvatno ponašanje i reagovanje u ovakvim situacijama i policija se već nalazi u pogonima vodovoda. Građani ne treba da brinu, jer ćemo obezbediti uredno snabdevanje bez obzira na ove provokacije - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda.

Vesić napominje da Beogradski vodovod ima više od 100 pogona i navodi "da je očigledno da se protiv Srbije vodi sajber rat".

24sedam/Goran Sivački Pixabay
 

Nakon pretećih dojava o postavljenom eksplozovu u beogradskim osnovnim školama, kao i u Beograđanki, stigla je nova preteća porka - postavljene su bombe na mostovima u Beogradu, u tržnim centrima, restoranima, železničkoj stanici...

- Eksplozive smo postavili na sledeće lokacije: Brankov most, Most Gazela, Novi železnički most, Most na Adi, Pančevački most, Narodni muzej, Delta Citi, TK "Zmaj", Ada Mall, Tržni centar Stadion, Tržni centar Konjarnik, Javni akvarijum i tropikarijum, McDonald's Bežanijska kosa (Partizanske avijacije, Beograd), Evrodom beogradski aerodrom, Glavna stanica Beograd, Predsednikova kuća, Gradsko veće, Svaka elektrana, Svaki objekat za prečišćavanje vode, ruska ambasada Beograd... - stoji na početku poruke.

24sedam Pixabay
 

Kako se dodaje u pretnji, to je urađeno jer je "nekome" navodno dosta podrške Srbije Rusiji u vidu letova Er Srbije za Moskvu i Sankt Peterburg, kao i odbijanje sankcija Rusiji.

- Je*ite se kokoške kukavice. Nastavićemo da radimo ovo dok ne prestanete - navodi se u pretećoj poruci.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike