Pogledajte kako će u Beogradu raditi pijace, prodavnice, pošte i tržni centri za uskršnje praznike

21.04.2022

13:30

0

Za mnoge trgovinske objekte praznični dani će biti neradni

Pogledajte kako će u Beogradu raditi pijace, prodavnice, pošte i tržni centri za uskršnje praznike
radno vreme praznici - Copyright 24sedam/Profimedia/Pixabay

Sve pijace koje rade u sastavu "Gradskih pijaca" za vaskršnje i prvomajske praznike će raditi uobičajeno, od šest do 19 časova, saopštilo je ovo preduzeće.

Zelene pijace neće raditi na Vaskrs, u nedelju 24. aprila, osim pijaca Zemun, Banovo brdo, Bele vode i Dušanovac, koje će raditi od šest do 13 časova.

Pijaca Otvoreni tržni centar (OTC) Novi Beograd, sutra kao i 1. i 3. maja će raditi po uobičajenom radnom vremenu od osam do 16 časova, dok će na Vaskrs i u ponedeljak, 2. maja, pijaca biti zatvorena.

24sedam/Lj. S.
 

Parking na pijaci Zemun, 25. aprila i 1.maja će raditi non-stop.

Prodavnice kompanije Lidl u Srbiji će na Veliki petak 22. aprila, raditi skraćeno do 18 časova, dok će Vaskrs, 24. april, biti neradan dan za ove prodavnice.

Potrošači koji budu želeli da kupovinu obave u subotu, 23. aprila, moći će neometano da posete Lidl prodavnice prema regularnom radnom vremenu od 8 do 22 časa.

U Lidlovoj ponudi je slatki Favorina vaskršnji asortiman proizvoda, koga čine raznobojna čokoladna jaja, uskršnji kolač sa čokoladnim punjenjem, mešavina uskršnjih žele figura, kao i čokoladne lizalice i drugi šareni slatkiši, navodi se u saopštenju.

Unsplash
 

Veletržnice Beograd za Vaskrs i Prvi maj će raditi neprekidno 24 časa.

Sve IDEA, Roda i Merkator prodavnice će u subotu 23. aprila raditi puno radno vreme, dok će 22. aprila na Veliki petak raditi skraćeno, do 18 časova.

Vaskrs će u ovim prodavnicama biti neradan dan, ali oni koji za praznike budu boravili na Kopaoniku ili Zlatiboru, moći će da kupuju i tokom svih prazničnih dana.

Radno vreme IDEA prodavnica u ovim turističkim mestima biće redovno tokom praznika, izuzev IDEA prodavnice na Zlatiboru u ulici Jovanke Jeftanović 5., koja će u nedelju raditi skraćeno do 15 časova.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kada je o poštama reč, za vaskršnje praznike, od 22. do 25. aprila, radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, njih ukupno 72.

Svih dana praznika, Glavna pošta u Takovskoj 2. u Beogradu, pošta na aerodromu Nikola Tesla i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, rade non-stop, saopšteno je iz Pošte Srbije.

U petak 22. aprila i ponedeljak 25. aprila, radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte u Univereksport objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru.

Te pošte biće otvorene i u subotu 23. aprila, a tog dana dežuraće i druge pošte u većim gradovima i turističkim centrima.

Na Vaskrs, u nedelju 24. aprila, radiće beogradska Glavna pošta, pošta na aerodromu Nikola Tesla kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike