Park "Tri ključa" po svetskim standardima: Pogledajte šta sve Beograđani imaju na raspolaganju u ovoj zelenoj oazi (FOTO)

19.04.2022

12:30

0

Obnova ove zelene oaze je 25. lokacija na Savskom vencu gde su izvedeni investicioni radovi

Park "Tri ključa" po svetskim standardima: Pogledajte šta sve Beograđani imaju na raspolaganju u ovoj zelenoj oazi (FOTO)
e01c45f1eea6fe5592094b4bf9415f71_1898002256 - Copyright Beoinfo

Park "Tri ključa" između ulica Kneza Miloša, Sarajevske, Savske i mosta Gazela, koji se prostire na 7.500 metara kvadratnih, rekonstruisan je, a u njegovu obnovu uloženo je 500.000 evra.

Park je danas obišao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je rekao da "Tri ključa" sada ima sadržaja kao što su sportski teren, teretana za rekreaciju, park za kućne ljubimce, parkić za decu i zonu za odmor.

- Park je dobio je naziv po kafani "Tri ključa", i zapravo su mnogi delovi Beograda dobili su nazive po kafanama. Ovo je do sada jedan od najlepših parkova, prostire se na oko 7.500 kvadratnih metara. Sadrži košarkaško igralište, teretanu na otvorenom, deo za ljubimce i naravno parkić za naše najmlađe kao i zonu za odmor - rekao je Vesić.

Kako je naveo, uređenje tog parka pokazuje kako se ceo grad uređuje, razvija i raste.

- Na ovaj način Beograd postaje lepše mesto za život svih nas - dodao je Vesić.

On je istakao i da je park urađen po svim svetskim standardima i da ne zaostaje za parkovima u drugim metropolama.

- Važno je da se grade bulevari, važan je metro kao i cela infrastruktura, ali pored toga je važno da imamo biciklističke staze, zelene površine, parkove. Na taj način pokazujemo koliko nam je važan komfor života naših sugrađana - rekao je Vesić.

Obnova parka "Tri kljuca" je 25. lokacija na Savskom vencu gde su izvedeni investicioni radovi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike