Vesić i Momirović posetili Lazarevac: "Obnovom BG voza grad će postati jedinstvena celina"

27.02.2022

13:15

0

U narednih mesec dana povećaće se broj polazaka iz Lazarevca, a ubrzaće se i Beo voz, kako iz Lazarevca, tako i iz Mladenovca, Batajnice, Ovče - naveo je ministar

Vesić i Momirović posetili Lazarevac: "Obnovom BG voza grad će postati jedinstvena celina"
Tan2022-2-27_14418523_0 - Copyright Tanjug

Uređenjem železničke stanice u Lazarevcu i rekonstrukcijom "BG voza" Beograd će postati jedna celina, poručili su danas, kako je saopštio beogradski odbor SNS, Goran Vesić i Tomislav Momirović prilikom posete Lazarevcu.

- Danas postoje tri polaska dnevno Beo vozom za Beograd, kada budemo rekonstruisali BG voz, umesto 104, imaćemo 500 polazaka, umesto 180 kilometara imaćemo preko 237 kilometara - rekao je Vesić.

On je naglasio da će građani iz Lazarevca imati na svakih 15 minuta, u špicu, voz do Beograda, a svakih 45 minuta van špica.

- Na ovaj način Beograd postaje jedinstvena celina, ovako se Beograd uređuje, jer zajedno možemo sve - zaključio je zamenik gradonačelnika.

Prema rečima Momirovića, u Lazarevcu se trenutno investira u velike ekološke projekte, izgrađuje se kanalizaciona infrastruktura i time se jasno pokazuje da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka vode računa da se i Beograd i Srbija ravnomerno razvijaju.

- Vraćamo Beo voz u punom kapacitetu, u narednih mesec dana povećaće se broj polazaka iz Lazarevca, ubrzaće se Beo voz kako iz Lazarevca, tako i iz Mladenovca, Batajnice, Ovče - naveo je Momirović.

Sagovornici su se saglasili da su rezultati vidljivi na svakom koraku.

- Dela govore, mnogo toga je urađeno i zajedno možemo sve - naveo je Gradski odbor Beograd SNS-a.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike