Najluđa i najlepša priča godine: Porođaj, policija, rotacija, pratnja do bolnice i neverovatan epilog!

11.02.2022

06:50

0

Pratnja pod rotacijom do Narodnog fronta, pa kazna, tako se završila neverovatna situacija, međutim...

Najluđa i najlepša priča godine: Porođaj, policija, rotacija, pratnja do bolnice i neverovatan epilog!
Bojan Ristić - 1 - Copyright Printscreen/TV Prva

Pre nekoliko dana Srbiju je zadesila vest o neobičnom slučaju koji se dogodio "na putu za porođaj".

Bojan Ristić je od supruge dobio signal da sve kreće i da mora da bude što precizniji i brži, pa je usred puta ka bolnici ugledao rotaciju.

- Desilo se sve u par minuta do dva sata. Krenuli smo od kuće, pozvali doktora i ja zaista nisam imao drugog izbora nego da "nagazim". Stižemo otprilike do Beogradske arene, gde vidim da se nešto dešava iza mene. Policija me je pratila do semafora, gde su me zaustavili, a gde bih svakako stao. Pitali su me šta se dešava i pod pratnjom me odvezli do porodilišta. Beba na svet bukvalno dolazi od kuće do porodilišta tačno za 51 ili 52 minuta - ispričao je Bojan u gostovanju na TV Prva.

Printscreen/TV Prva
 

Policija ga je zaustavila zbog neprilagođene brzine, a kada su službenici videli situaciju, vratili su se u auto i krenuli da krče put kroz saobraćaj.

Pratnja pod rotacijom do Narodnog fronta, pa kazna, tako se završila neverovatna situacija o kojoj je gostovao na TV Prva i otkrio da je oslobođen iste!

- Aleksandra se porodila 1. februara u 2.50 sati. Zbog okolnosti, rečeno mi je da kontaktiram saobraćajnu policiju i obratim im se za ublaženje kazne. Ta molba je prosleđena načelniku policijske uprave gospodinu Lakićeviću i on me je pozvao dva-tri dana posle toga, čestitao mi rođendan ćerke, poželeo sve najbolje i rekao mi da sam oslobođen kazne - dodaje Bojan.

Nakon što je smestio suprugu u bolnicu, Bojan je svoja dokumenta predao policajcima, kako bi mu napisali kaznu. 

Profimedia
 

U isto vreme, samo pet minuta od ulaska u porodilište, Bojanova supruga Aleksandra se porodila.

Dr Dejan Pavlović, ginekolog koji je porodio Bojanovu suprugu, istakao je da se sve odigralo u dva sata noću. Složio se da je u pitanju bio vrlo opasan postupak ali je kazao da je Bojan, sa medicinske strane, postupio ispravno jer u slučaju komplikacija na porođaju ne bi kod kuće, ili u kolima, mogao da pomogne ženi i bebi.

- On apsolutno nije imao alternativu, dao je sve od sebe. To sada izgleda eksplozivno i atraktivno, ali naravno da je bilo i opasno. U slučaju komplikacije bi Bojan bio nemoćan, supruga i dete bi bili izloženi opasnosti. Drago mi je što se sve dobro završilo i dobili su zdravo dete.  Njegova žena se porodila u narednih pet minuta od izlaska iz automobila. Apsolutno! Bojanova supruga nije ni prošla prijem, jer je dežurna ekipa odlično odreagovala i sprovela je u salu, i tamo je završen porođaj - rekao je dr Pavlović.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike