"Boli sve ono što živi bez tebe, boli čitav svet": Miljan je poginuo u jezivoj eksploziji u Leštanima, njegov brat objavio potresnu poruku!

09.02.2022

07:52

0

Eksplozija u Leštanima se desila 23. novembra u fabrici u kojoj se prave protivgradne rakete i municija

"Boli sve ono što živi bez tebe, boli čitav svet": Miljan je poginuo u jezivoj eksploziji u Leštanima, njegov brat objavio potresnu poruku!
MIljan Jojić, Facebook - Copyright Facebook

U novembru prošle godine se dogodila ekplozija u fabrici u Leštanima, kada su poginula trojica radnika, dok je 16 povređeno. U kući porodice Jojić tuga se ne smanjuje, nego je sve jača iz dana u dan, a brat nastradalog Miljana podelio je na društvenoj mreži Fejsbuk potresnu poruku.

- Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Bole reči koje nikada nismo rekli, a mogli smo. Bole suze, bole uspomene, bole ćutanja. Bole pobede podjednako kao i porazi, uspesi podjednako kao neuspesi i sve se odjednom na trenutak poravna, postaje besmisleno, prazno - naveo je Jovan Jojić na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Boli kada se setim, brate, da te više nema. Boli svako sećanje na tebe. Bole fotografije. Bole mesta kojima smo prolazili, boli naše detinjstvo, boli cela tvoja Piva, koju si najviše voleo, bole sva mesta na kojima smo bili srećni. Bole uspomene - dodao je Jovan.

- Boli sve što podseća na tebe, svaki delić ovog sveta. Boli saznanje da nikada više neću moći da se radujem. Boli proleće, boli sunce, boli more, boli kiša, boli zima. Boli sve ono što živi bez tebe, boli čitav svet. Boli sve ono što ide posle. A, posle, nažalost, ne ide ništa. I upravo to ništa najviše boli i boli - napisao je Jovan Jojić na i rasplakao gotovo sve svoje prijatelje.

Da podsetimo, eksplozija u Leštanima se desila 23. novembra u fabrici u kojoj se prave  protivgradne  rakete i municija.  Poginula su tri radnika poginula, a 16 njih je povređeno.

U stravičnoj eksploziji poginuli su Miljan Jojić, Miloš Saković na licu mesta, kao i Bojan Ružić, koji je preminuo dva dana kasnije od povreda zadobijenih u trenutku nesreće.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike