Devojka se "zakucala" u automobil: Mladić je izašao iz vozila, a njegova reakcija ostavila ju je bez reči

25.01.2022

22:08

0

Autor: 24sedam

Nesvakidašnja situacija dogodila se večeras na Novom Beogradu

Devojka se "zakucala" u automobil: Mladić je izašao iz vozila, a  njegova reakcija ostavila ju je bez reči
Copyright Printscreen/GoogleMaps

Nesvakidašnja situacija dogodila se večeras blizu kružnog toka na Novom Beogradu.

Naime, jedna devojka, početnica u saobraćaju, objavila je svoju priču na društvenoj mreži Reddit i podelila jednu zanimljivu scenu koja joj se dogodila.

Ona se zakucala kolima u vozilo sa novosadskim tablicama, kojim je upravljao momak, pa je odlučila da mu prizna grešku i rekla mu da je to sve njena krivica.

Printscreen/ reddit
 

- Maločas sam se zakucala kolima u jednog dečka sa novosadskim tablicama blizu kružnog toka na Novom Beogradu. Početnik sam u vožnji i potpuno je moja krivica. Dečko je izašao iz kola, bacio pogled, potapšao me po ramenu i rekao 'ma sve ok, ništa strašno' na šta sam ga ja (potpuno prestravljena) pitala 'šta mogu da uradim?'. Zamislite, dečko mi je samo rekao 'ma opušteno, početnik si, nisi jako udarila'. Ponudila sam mu novac, čovek odbio... i otišao - napisala je ona.

Zbunjena njegovim gestom, devojka nije stigla da mu se zahvali, te je odlučila da ga pronađe preko društvenih mreža.

- Tražim momka u kojeg sam se danas zakucala kod opštine Novi Beograd - napisala je devojka i dodala: - Međutim, ne mislim da je manja šteta i stvarno bih volela da pronađem ovog dečka da mu se zahvalim i ponudim pomoć oko popravke... A ako ga ne pronađem, onda bih htela da se zahvalim svim Novosađanima i ljudima koji su uradili ovako nešto za nekoga. Vožnja po ovom gradu je nezgodna, ali je malo lepša i lakša kad naletiš na neku dobru osobu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike