Kad se komšije udruže: Stanari blokova 70 i 70a ponovo u radnoj akciji čišćenja

16.11.2020

17:17 >> 09:40

0

Autor: J. Vrećo

Najavili su da od sledećeg vikenda počinju kopanje rupa za sadnice drveća na Savskom keju

Kad se komšije udruže: Stanari blokova 70 i 70a ponovo u radnoj akciji čišćenja
BeFunky/ Facebook/ Blok 70 - Zajednička akcija

Stanari blokova 70 i 70a sproveli su danas radnu akciju čišćenja u tom kraju, kao i delu ka bulevaru Jurija Gagarina i između solitera u toj ulici.

– I ovog puta skupili smo dosta starog papira i limenki za zajedničku radnu akciju recikliranja, pod sloganom “SmećeZaDrveće” koju počinjemo sledećeg vikenda kopanjem rupa za sadnice drveća na Savskom keju od ulice Agostina Neta do Gandijeve – napisali su organizatori ove akcije na zvaničnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Pročitajte još: Čišćenjem blokova 70 i 70a Novobeograđani apelovali na „Gradsko zelenilo“

Takođe, zahvalili su se i ljudima iz ekipe Očisti kraj, koji, kako su naveli, došli sa Mirjeva da im pomognu, a sa kojima su dogovorili i dalju saradnju i međusobnu podršku u budućim akcijama.

🕊️ Jesenja radna #ZajedničkaAkcija u slikama🌞 Još jednom hvala svim komšijama koji su, bez obzira ma pandemiju, danas…

Posted by Blok 70 -Zajednička Akcija on Недеља, 15. новембар 2020.

Podsetimo, stanari zgrada novobeogradskih blokova 70 i 70a pozvali su, prošle sedmice, sve zainteresovane, putem društvenih mreža, da se pridruže akciji za postavljanje posuda za reciklažu u zgradama čiji su stanari zainteresovani da se uključe. Kako su naveli, plan je da sredstva koja dobiju od akcije iskoriste za pošumljavanje i uređenje Savskog keja, najavljeno za sledeću nedelju, kao i svih slobodnih površina u blokovima 70 i 70a.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti