Bivši bugarski premijer doživeo saobraćajnu nesreću! Automobili smrskani, ima mrtvih (FOTO)

17.05.2024

10:26

0

Petkov je putovao sa još tri osobe u automobilu Službe nacionalne bezbednosti (NSB)

Bivši bugarski premijer doživeo saobraćajnu nesreću! Automobili smrskani, ima mrtvih (FOTO)
profimedia-0642526804 - Copyright Profimedia

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći kod Varne, u kojoj je učestvovao automobil u kom je bio bivši bugarski premijer i kopredsedavajući stranke "Promene se nastavljaju" Kiril Petkov.

Bivši bugarski premijer, koji učestvuje u predizbornoj kampanji, izašao je nepovređen iz direktnog sudara dva vozila, prenela je BTA.

Petkov je putovao sa još tri osobe u automobilu Službe nacionalne bezbednosti (NSB), saopštila je njegova stranka.

 

Detalji nesreće

Do nesreće je došlo u četvrtak u 17.30 kod sela Aksakovo, kod Varne, usled naglog skretanja jednog od automobila, u kom su putovale dve starije osobe.

Automobil kojim se kretao Petkov išao je kolovozom sa prvenstvom prolaza, objašnjavaju iz NSB.

Poginuo je vozač automobila koji je naleteo na vozilo u kom je bio Petkov, a povređeni su žena u njegovoj pratnji i vozač NSB. Oboje su prebačeni u bolnicu "Sveta Ana" u Varni. Povređena 58-godišnja žena ima kombinovanu traumu i nalazi se u teškom stanju.

 

 

Ne možemo da kažemo da je njen život van životne opasnosti, saopštila je bolnica "Sveta Ana". Muškarac koji je sa povredama primljen u bolnicu ima 37 godina i njegovo stanje je stabilno. Ima povrede glave i udova, saopštila je bolnica "Sveta Ana" u Varni.

- Moje najdublje saučešće rodbini poginulog vozača - napisao je Petkov na Fejsbuku i dodao da će prekinuti predizbornu kampanju dok ne bude siguran da je uradio sve što može da pomogne žrtvama i porodicama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike