Novi portret Kejt Midlton zaprepastio javnost! "Ko je dozvolio da se ovaj užas objavi" - a evo koja je simbolika ove slike

22.05.2024

18:43

0

Slika, delo britansko-zambijske umetnice Hane Uzor, odaje počast Kejtinoj hrabrosti i dostojanstvu

Novi portret Kejt Midlton zaprepastio javnost! "Ko je dozvolio da se ovaj užas objavi" - a evo koja je simbolika ove slike
Kejt Midlton objavila da boluje od raka - Copyright Profimedia

Predstavljen je novi portret princeze od Velsa, Kejt Midlton, koji će krasiti naslovnu stranu prestižnog časopisa Tatler. Fanovi kraljevske porodice su se složili oko jedne stvari - portret ne prikazuje princezu onako kako su navikli da je vide.

Slika, delo britansko-zambijske umetnice Hane Uzor, odaje počast Kejtinoj hrabrosti i dostojanstvu. Inspiracija za ovaj portret potekla je iz Kejtine video poruke o dijagnozi raka, upućene naciji. Umetnica je želela da prikaže emotivnu snagu i otpornost princeze, što je rezultiralo drugačijim umetničkim izrazom od uobičajenih fotografija i portreta na koje je publika navikla.

Portret izaziva snažne reakcije među fanovima, koji primećuju da umetnički pristup Hane Uzor donosi novo svetlo na Kejtinu ličnost i ulogu unutar kraljevske porodice. Umetnica je izjavila da je cilj bio da se prikaže unutrašnja snaga i emotivna dubina princeze, što je možda razlog zašto portret izgleda drugačije od očekivanog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Portret takođe prikazuje njen prvi državni banket za vreme vladavine kralja Čarlsa. Sada je predstavljena na društvenim mrežama, a mnogi kraljevski obožavatelji dele svoja razmišljanja o slici.

Na Instagramu, ispod slike koju je postavio @tatlermagazine, fanovi su istakli da ni malo ne liči na nju, kao i još brutalnije komentare.

Uz komentare kao što su "nije sjajna slika", jedan od korisnika je postavio pitanje zašto je dozvoljeno objavljivanje "užasne" slike: Kakav užasan portret princeze od Velsa!!! Ko je dozvolio da to bude na naslovnoj strani??? Čak i objavio Tatler!!!, glasio je komentar.

Profimedia
 

Prema Tatleru, portret će krasiti naslovnicu za izdanje časopisa za jul 2024. Kao što je navedeno u objavi na Instagramu, Hana Uzor je izjavila za publikaciju: Ona je zaista uspela u svojoj ulozi, rođena je za ovo. Kejt se nosi sa takvim dostojanstvom, elegancijom i gracioznošću.

Princeza od Velsa objavila je još u martu da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji nakon što su postoperativni testovi otkrili da postoji rak.

Kejt je prethodno bila podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena u Londonu 16. januara - što nije bilo povezano sa njenom kasnijom dijagnozom.

Princeza od Velsa je bila odsutna sa kraljevskih obaveza od decembra, kada se pojavila sa ostatkom kraljevske porodice u Sandringemu na Božić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike