Zvezda izdala novo saopštenje, oglasio se i Čović! Delije dobile instrukcije šta nikako da ne rade! (VIDEO)

13.05.2024

12:59

0

Autor: D. N.

Finalna serija počinje večeras, a u prethodnim danima smo bili svedoci brojnih oglašavanja

Zvezda izdala novo saopštenje, oglasio se i Čović! Delije dobile instrukcije šta nikako da ne rade! (VIDEO)
Copyright MN Press

Uoči početka finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige sa Partizanom, Crvena zvezda je izdala novo saopštenje na klupskom sajtu.

- Košarkaši Crvene zvezde otvaraju finalnu seriju plej ofa (AdmiralBet) ABA lige u ponedeljak protiv ekipe Partizana. Prvi meč na programu je u ponedeljak od 20.30 časova u hali "Aleksandar Nikolić". Veliko finale igra se na tri pobede, crveno beli su domaćini u prve dve utakmice.

KK Crvena zvezda uradio je sve neophodne aktivnosti zajedno sa svim službama koje će biti uključene u organizaciju ove utakmice, kako bi prva dva meča finalne serije protekli u najboljem redu.

Podsećamo da KK Crvena zvezda nije štampao dnevne karte za predstojeće mečeve, kao i da će u dvoranu ući vlasnici sezonskih karata koji ih lično pokažu na ulazima u dvoranu (ulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti).

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima. Nemojte nositi upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će se oduzimati i flašice sa pićima - navedeno je u saopštenju, s tim da je raspored ulaza u dvoranu već objavljen.

Uoči početka serije se oglasio i predsednik Zvezde, Nebojša Čović.

- Celu sezonu smo se borili za pol-poziciju u (AdmiralBet) ABA ligi i mislim da je jako važno da se naši navijači ponašaju u duhu potpunog sportskog fer-pleja. Biće rigorozne mere kontrole. Moći će da se uđe sa sezonskim ulaznicama i očekujem da svi zajedno dođemo do cilja koji je postavljen, a to je osvajanje ABA lige.

Kako kažu sportski prijatelji, sve je viđeno, sve je jasno. I molim  navijače da ne nasedamo na bilo kakve provokacije - rekao je između ostalog Čović i objasnio zašto je doneta odluka o promeni dvorane u kojoj će se igrati prva, druga i eventualna majstorica.

- Posle dugo razmišljanja odlučili smo se za halu Pionir. Iz prostog razloga zbog toga što je Pionir naša kuća, gde smo i svi smešteni i koncentrisani. Nažalost, nismo uspeli sa Arenom da napravimo dogovor da uđemo i u malu salu. Tako da smo se opredili za Pionir, u njemu ćemo igrati finale plej-ofa. Naglašavam i molim medije da od toga ne prave ne znam kakve senzacionalističke izjave zato što će oni snositi najveću odgovornosti za sve ono što može da se događa. Gospodo u medijima, pamet u glavu. Mi ćemo naš deo posla uraditi maksimalno kako treba - dodao je predsednik crveno-belih, a celu poruku pogledajte u sledećem klipu.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike