Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Partizanovo biti ili ne biti, rasplet u plej-autu Superlige i kraj u Engleskoj, Španiji i Francuskoj

17.05.2024

09:54

0

Autor: 24sedam

Biće multiprenosa, posebno u nedelju

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Partizanovo biti ili ne biti, rasplet u plej-autu Superlige i kraj u Engleskoj, Španiji i Francuskoj
Copyright ABA liga/Dragana Stjepanović

Sportska takmičenja polako ulaze u završnicu. U nekima je pitanje šampiona rešeno, a u nekima borba još traje. Tako da nas i ovog vikenda očekuje mnoštvo zanimljivih utakmica, i sve to uz prenose na kanalima TV Arena sport.

Biće mnogo više fudbala, ali će bez sumnje događaj broj jedan biti prenos treće utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige, između Partizana i Crvene zvezde.

U prva dva meča, crveno-beli su iskoristili prednost domaćeg terena i pred svojim navijačima, u dvorani "Aleksandar Nikolić" poveli sa 2:0.

Sada se serija seli u "Beogradsku arenu", pa crno-beli koji i brane trofej imaju poslednju šansu da ostanu u igri. Jer eventualni poraz u nedelju znači i oproštaj od titule, ali ove sezone su u okršajima večitih rivala obično slavili domaćini. Ostaje da se vidi da li će se ovakva tradicija nastaviti.

Utakmica će početi u 20.30, s tim da će studijski program početi sat vremena ranije i sve to na Premiumu 1.

Kada je reč o fudbalu vratićemo se prvo na subotu. U terminima od 16 i 18 časova, očekuju nas četiri utakmice plej-auta Superlige i to pretposlednjeg kola. Borba za opstanak i dalje traje, a jedini sigurni putnik u niži rang je Radnik. Svi ostali imaju šanse da ostanu u eliti, s tim da su neki timovi te brige već prebrinuli.

Standings provided by Sofascore

Tako da su parovi sledeći: IMT - Voždovac, Radnički Niš - Javor, Železničar - Novi Pazar i Radnik - Spartak. Prenosi će biti na kanalima Premium 2 i 3.

U nedelju, multiprenos iz tri od pet najjačih evropskih liga. U engleskoj Premijer ligi sve utakmice poslednjeg kola počeće u 17 časova, uz multiprenos na Premiumu 1. U šampionskoj trci pita se branilac trofeja Mančester siti koji ima dva boda više od Arsenala. Siti će biti domaćin Vest Hemu, a Arsenal Evertonu.

Standings provided by Sofascore

U Primeri, titulu je osvojio Real Madrid, a svi mečevi će početi u 19 časova. I u ovom slučaju pratite multiprenos, ali na Premiumu 3.

Standings provided by Sofascore

U Ligi 1, kao što smo i navikli, Pari Sen Žermen je šampion, a sve utakmice počeće u 21 čas. Opet u multiprenosu, ali na Premiumu 2.

Standings provided by Sofascore

Tako da će se ove nedelje spustiti "zavesa" u nekim od liga, pa onda kreću tri finala UEFA takmičenja, a onda nas očekuje i Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, 14. juna.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (16 - 18,00) Superliga - plej-aut (TV Arena - Premium 2/3)

Nedelja (17.00) Premijer liga - multiprenos (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (19.00) Primera - multiprenos (TV Arena sport - Premium 3)

Nedelja (20.30) Partizan - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (21.00) Liga 1 - multiprenos (TV Arena sport - Premium 2)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike