Progovorile komšije Teye Dore posle „Evrosonga": Evo šta se priča o njenom plasmanu!

13.05.2024

19:30

0

Teodora Pavlovska osvojila je 17. mesto na ovogodišnjem izboru za „Pesmu Evrovizije"

Progovorile komšije Teye Dore posle „Evrosonga": Evo šta se priča o njenom plasmanu!
Teya Dora - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Srpska predstavnica na „Evroviziji 2024", pevačica Teya Dora, osvojila je 17. mesto na pomenutom takmičenju sa pesmom „Ramonda". U kraju u kom živi u Beogradu, međutim, komšiluk smatra da je ona zaslužila i mnogo više.

Popularnost je, tvrde, nimalo nije promenila, a pojedince je prilično iznenadila informacija da ima 32 godine, jer im izgleda mlađe.

Teya Dora, Profimedia
 

 - Ponosni smo na nju, ispunila je očekivanja svih nas. Drago nam je što imamo takvu komšinicu. Trebalo je da dobijemo više poena od Hrvatske. Ne znam ni kako još zemalja nije prepoznalo njen talenat. Zaslužila je mnogo više - kazala je za jedne medije izvesna komšinica, pa dodala:

- Najvažnije nam je bilo da naše mišljenje ostane isto, odnosno da se ona ne promeni. Sasvim je prizemna i neprimetna, čak ni svi u ulici ne znaju da ona živi ovde, to dovoljno govori o njoj. Uvek je gledala svoja posla, njena majka takođe. Divna porodica. Nisam je još uvek videla i radujem se našem susretu, da joj čestitam i prenesem utiske. Nadam se da nije razočarana. I ovo znači našoj zemlji. Dostojanstveno smo se pokazali.

Teya Dora, ATAImages/Antonio Ahel
 

I dve devojke koje slušaju njenu muziku, s druge strane, govorile su o Teyi u superlativu.

- Videla sam je danas, živimo blizu jedna druge, ali se ne družimo. Mada mi deluje tako veselo i mirno, da i da sam je pozdravila, sigurno bi uzvratila - kazala je jedna, pa se njena drugarica nadovezala rečima:

- Nisam je prepoznala, pojma nisam imala da živi ovde kod nas. Svaka joj čast, nastup je bio super. Najfascinantnije mi je bilo kada sam saznala koliko ima godina, jer izgleda kao dete.

Starija gospođa iz kraja naglasila je da pevačicu popularnost nimalo nije promenila.

Teya Dora, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Zlatno dete, majka joj je divna takođe, veoma su ljubazne, uvek nasmejane. Teodora se svaki put svima javi, to što je postala poznata, nije promenilo njen odnos prema nama komšijama. Drago mi je što je imala priliku da pokaže svoj talenat na „Evroviziji" - rekla je onda ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike