"Radiću nešto na sebi ako krenem da se raspadam!" Teya Dora o plastičnim operacijama, Evrosongu i majci

16.05.2024

20:50

0

Otkrila je šta misli o Teodori Džehverović

"Radiću nešto na sebi ako krenem da se raspadam!" Teya Dora o plastičnim operacijama, Evrosongu i majci
Teya Dora - Copyright M.M./ATAImages

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, pre nekoliko dana je sletela u Beograd nakon takmičenja "Pesma Evrovizije" u kojem je osvojila 17. mesto.

Pevačica je sabrala utiske posle šoua, za koji se pripremala mesecima.

- Sležu se utisci, prelepo iskustvo, mislim da smo odlično odradili posao, pokidali smo. Danas sam više stigla da se odmorim, s obzirom da nisam spavala prethodnih dana - rekla je ona na početku, i uporedila veliko takmičenje sa nacionalnim, u kojem je ove godine odnela pobedu.

24sedam/Vladan Mišić
Teya Dora

 

- Na početku je bilo stresno, dok nismo ušli u sve to. Dosta liči na probe za PZE, i sve ono što smo tada mi kao učesnici radili. Možda je na Evrosongu lakše jer imaš osobu samo za tebe koja te svugde prati i govori šta treba i kako da uradiš - ispričala je Teya Dora.

24sedam/Vladan Mišić
Teya Dora

 

Prokomentarisala je novi album Teodore Džehverović, te se osvrnula na komentare na mrežama kako je promenila lični opis. 

- Fenomenalan album, radila sam joj pesmu "Čuka". Obožavam Teodoru, želim joj svu sreću i mislim da će da pokida. Nisam videla da je promenila lični opis, samo je promenila boju kose. Sve ono što ja radim, moja muzika je iskrena i možda bi bilo čudno da nešto promenim na sebi. E sad, za deset godina, kada krenem da se raspadam, pa uradiću tada neku korekciju - izjavila je pevačica, te otkrila koje su prve reči koje joj je majka uputila kada ju je sačekala na aerodromu u Beogradu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Teodora Džehverović

 

"Tejice moja, nedostajala si mi", to mi je rekla - odgovorila je Pavlovska.

Pevačica je istakla i da se začudila jer predstavnici Velike Britanije nisu osvojili nijedan bod u finalu takmičenja od strane publike. Šta je još Teya Dora rekla, pogledajte u videu u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike