"Pobedio je dečko u suknji!" Filarri komentarisao pobednika Evrosonga, pa ga napali: Nikad nećeš biti zvezda

12.05.2024

15:08

1

Imao je okršaj sa Gocom Tržan

"Pobedio je dečko u suknji!" Filarri komentarisao pobednika Evrosonga, pa ga napali: Nikad nećeš biti zvezda
Filarri, Nemo - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/AP Photo/Martin Meissner

Filip Marinkov, poznatiji kao Filarri prokomentarisao je finale Evrovizije, koje se sinoć okončalo pobedom Švajcarca, Nema Metlera.

Pevač i tiktoker iz Srbije, oglašavao se na mreži Iks, gde je podržao nastup Teye Dore, koja je završila na 17. mestu, a potom se dotakao i pobednika.

- I tako pobedi dečko u suknji.. - napisao je Filip, a u odgovorima su ga potkačili.

- Za početak, neće biti zvezda jer nije talentovan - odgovorio mu je jedan korisnik. Čini se da je Filarri obrisao ovu objavu na Iksu, koju je podelio zbog svoje situacije na domaćem takmičenju, Pesma za Evroviziju.

Printscreen/X/@filarrimusic
Filarri

 

Naime, Marinkov je na scenu izašao u venčanici ispod koje je zakačena metalna konstrukcija, i svima je tada zaokupio pažnju

ATAImages/ Antonio Ahel
Filarri

 

Pevač je izveo numeru "Ko je ta žena", ali se nije plasirao u finale, zbog toga što mu članovi žirija nisu dali nijedan bod, pa je imao oštre komentare.

U priču se uključila i predsednica tadašnjeg stručnog žirija Goca Tržan, koja je odgovorila na prozivke da je homofob, odnosno demantovala  Filari i Goca su se potom sreli na jednom događaju, gde je Tržanova rekla da nije dobro pevao u takmičenju, sa čime se on nije složio.

Goca i Filip nedavno su bili deo jednog muzičkog festivala, a pevač je uputio žestoke reči o starijoj koleginici.

- Nisam je sreo, samo da mi ne uleti slučajno ponovo, ovog puta možda dobijem i neku ćušku. Juče smo imali tonsku probu, svi su bili tu, kad su se ugasile kamere šou se završio, tako da se Goca i ja ponašamo kao da se ne poznajemo, ne pozdravljamo se - rekao je on tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike