Poznati voditeljski par ponovo zajedno: Srbija je obožavala da ih gleda, godinama su bili razdvojeni!

01.05.2024

11:53

0

Jedva čekaju da stanu zajedno pred kamere posle dužeg vremena

Poznati voditeljski par ponovo zajedno: Srbija je obožavala da ih gleda, godinama su bili razdvojeni!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Tijana Prica i Ognjen Nestorović uveseljavali su gledaoce televizije Pink u emisiji "Premijera - Vikend specijal" sve do pre nekoliko godina, kada su im se poslovni putevi razdvojili. Međutim, sada će opet biti zajedno.

Kako je Tijana, naime, nedavno napustila televiziju Pink, na kojoj je radila 17 godina, postavilo se pitanje gde će nastaviti svoju karijeru, a kako saznaje 24sedam, njena nova kuća biće K1, gde će zajedno sa Ognjenom voditi emisiju koja bi uskoro trebalo da počne da se emituje. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Tijana Prica i Ognjen Nestorović

U pitanju je emisija zabavnog tipa, koja će se baviti raznim temama, a nema sumnje da će mnogima biti drago da ih ponovo vide zajedno na malim ekranima. 

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Ognjenom i sa Tijanom, ali kako očigledno žele da budu i dalje misteriozni, oni nisu odgovarali na pozive i poruke. 

Ipak, Ognjen je svojom objavom na Instagramu sve zaintrigirao, pa su mnogi odmah pomislili da će Tijana i on raditi ponovo zajedno i bili su u pravu. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Tijana Prica i Ognjen Nestorović, dok su radili zajedno na Pinku

Podsetimo, Ognjen je, kao autor emisije "Premijera - Vikend specijal" godinama vodio ovaj program sa Tijanom, da bi iznenada rešio da napusti televiziju Pink. 

Karijeru je nastavio na Prvoj televiziji, gde je takođe imao uspešnu emisiju, ali je očigledno na K1 našao ono što je tražio. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike