Sloba Radanović promoviše album "Vreme besramnih", pa ga pitali za upad u školu! Došla i Jelena u haljini sa dubokim šlicem! (FOTO/VIDEO)

18.04.2024

20:46

0

Dovezli su se besnim automobilom

Sloba Radanović promoviše album "Vreme besramnih", pa ga pitali za upad u školu! Došla i Jelena u haljini sa dubokim šlicem! (FOTO/VIDEO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sloba Radanović večeras, 18. aprila, organizovao je promociju svog novog albuma pod nazivom "Vreme besramnih", na koju je došao sa suprugom Jelenom.

Pravi je paradoks da je najpre pričao o nazivu svog albuma, potkrepljujući činjenicom da živimo u vremenu kada se dešavaju stvari koje su nekada bile sramota, a zatim i o tome kako je izazvao incident u školi. Iako navodi da "nije upao u školu" Jeleninog sina, "već da je lepo ušao", priznao je da problem treba da se reši.

 

- Nisam upao u osnovnu školu, ja sam ušao lepo. Prisustvovao sam razgovoru dva dečaka. Ako treba nešto da se reši, rešiće se tamo gde treba - rekao je on pred kamerama 24sedam povodom incidenta kada je navodno pretio učiteljici, a zbog čega se oglasilo čak i Ministarstvo prosvete.

Na promociji su se pojavili Anđela Ignjatović Breskvica, Kaja Ostojić, Dejan Matić, Uroš Živković, Ibro Bublin, Milica Jokić, Saško Nikolić i mnogi drugi. Slobina supruga obukla je za ovu priliku usku dugu haljinu sa dubokim šlicem.

O Dari Bubamari

Radanović je komentarisao i svađu sa Darom Bubamaraom zbog pesme, koji traje već dvadesetak dana, te poručio da je njegova koleginica "potrčala pred rudu", pa da je zato tako reagovala. Detaljnije u videu u nastavku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike