Kaja Ostojić objavila fotografiju sa verenikom! (FOTO)

18.04.2024

19:54

0

Ona je nedavno i potvrdila vezu

Kaja Ostojić objavila fotografiju sa verenikom! (FOTO)
Kaja Ostojić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Kaja Ostojić objavila je prvi put zajedničku fotografiju sa svojim verenikom Milošem Čujovićem, nakon što je potvrdila da će se ponovo udati.

Pevačicin partner, inače, poznat je javnosti kao haker koji je bio hapšen zbog milionske prevare. On je navodno bio optužen zbog višemilionske internet prevare, te je proveo u zatvoru pet i po godina. Miloš je navodno bio osuđen zbog malverzacija u Višem sudu u Podgorici.

Takođe, dok je boravio u zatvoru u Spužu zbog internet prevare, za Čujovića se pisalo da je prijavio  policiji u Beogradu da mu je žena oteta. Međutim, navodno se odmah posumnjalo da je reč o lažnoj dojavi. Najpre se verovalo da on stoji iza svega, ali je istragom ubrzo utvrđeno da je zapravo Bojana Čujović sve lažirala kako bi se suprugu osvetila zbog prevare, piše "Informer".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Podsetimo, Kaja iza sebe ima tri braka i ovo će joj biti četvrti.

- Tačno je da se udajem za Miloša, kojeg poznajem pola svog života. Kada smo se 2008. godine upoznali, među nama su sevnule varnice, koje smo sada samo rasplamsali. Iako se dugo nismo videli ni čuli, hemija među nama, ljubav i emocija koju osećamo, bile su dovoljne da shvatimo da smo stvoreni jedno za drugo. On je umetnička duša, prelepo slika, svira gitaru... Odgovara mi u svemu, i daće Bog da tako i ostane - rekla je Kaja o svom novom izabraniku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike