Zejna je bila članica grupe "Luna": Nije trpela autoritet Čede Čvorka, a evo u kakvim su odnosima posle svega!

06.02.2023

23:29

1

Pevačica otkrila kao se rastala sa Čedom Čvorkom, pa se osvrnula na oca svoje ćerke

Zejna je bila članica grupe "Luna": Nije trpela autoritet Čede Čvorka, a evo u kakvim su odnosima posle svega!
Zejna Murkić i Čeda Čvorak - Copyright Pexels/Antonnio Ahel/ATA Images

Pevačica Zejna Murkić i ove godine okušaće sreću i dati sve od sebe u trci za predstavnika Srbije na prestižnom evropskom muzičkom takmičenju Evrovizija.

Zejna se prošle godine našla u finalu izbora za Pesmu Evrovizije, zajedno sa još 17 svojih kolega. Emotivnom izvedbom numere "Nema te", ali i zahtevnim performansom, osvojila je publiku, a podršku su joj pružile i brojne kolege, među kojima je i Jelena Karleuša.

S obzirom da je njen prošlogodišnji nastup na pomenutom festivalu prošao izuzetno zapaženo, Zejna se i ove godine prijavila, ali sa znatno bržom pesmom "Rumba", koja se uveliko izdvojila na društvenim mrežama, te publika od Zejne očekuje audio-vizuelni spektakl.

Antonio Ahel/ATAImages
Zejna Murkić

Bila članica grupe "Luna"

Inače, Zejna se proslavila u domaćoj pop grupi "Luna", gde je otpevala hitove 2009. godine, od kojih su se izdvojili "Alo, alo", "Panika", "Klela bih", "Vrištim u sebi" i mnoge druge.

Ipak, nakon diskografskog uspeha u grupi "Luna", Zejna je odlučila da raskine ugovor i nastavi solo karijeru, nakon čega je snimila i duetsku pesmu sa Slađom Delibašić

U više navrata je istakla da nema potrebe da peva "Lunine" pesme jer više nije članica grupe, a kako se spekuliše, grupu je napustila jer ne trpi autoriet.

Antonio Ahel/ATAImages
Zejna na "Pesmi za Evroviziju"

Odnos sa Čedom Čvorkom

Nakon što je Zejna napustila grupu, kružile su razne spekulacije i teorije, a pevačica je jednom prilikom otkrila pravi razlog napuštanja "Lune" i detalje odnosa sa osnivačem grupe, Čedom Čvorkom.

- Moj odnos sa Čedom je uvek bio divan, kao i dan danas. On je zvao da mi čestita. Mi smo se rastali tako što sam ja rekla da više nisam za grupu, da nisam neko ko tu treba da bude sa drugom devojkom. Ja sam neko ko je jako samostalan i ko zna da radi svoj posao. Otvoreno sam mu rekla da ne želim da budem član grupe. On me je prvi zvao da mi pohvali pesmu, ali je rekao da to, po njegovim nekim kriterijumima, neće biti onako kako ja očekujem, pošto Čeda sve zna, ali da me bodri. Mogu samo da kažem da on mene podržava kao pevačicu i da baš voli kako ja pevam. Mislim da ne bi mogli više da sarađujemo, ali ja sam tu uvek da ga podržim - otkrila je Zejna jednom prilikom, prenosi Blic.

ATAImages/M. M.
Čeda Čvorak

Zejna je samohrana majka

Njena ćerka Kjara uskoro puni 8 godina, a nedavno je otkrila da li se čuje sa bivšim suprugom i ocem svoje ćerke.

- U kontaktu sam, ali ja sam Kjarin staratelj, nas dve živimo zajedno. Održavamo kontakt sa njenim ocem, ali onoliko koliko ona želi i koliko njoj to prija. Zaista imamo zdrav odnos i ona zdravo odrasta sa izborima koje ona ima - rekla je Zejna, prenosi Republika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zejna (@zejnaofficial)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike