"Sami Hrvati su bili protiv svog najboljeg predstavnika": Zejna Murkić o Evroviziji i odluci srpskog žirija (FOTO/VIDEO)

17.05.2024

08:46

0

Pevačica smatra da se mora razdvojiti mišljenje žirija i publike

"Sami Hrvati su bili protiv svog najboljeg predstavnika": Zejna Murkić o Evroviziji i odluci srpskog žirija (FOTO/VIDEO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Zejna Murkić je bila jedna od učesnica ovogodišnje "Pesme za Evroviziju", a potom i članica srpskog žirija u finalu takmičenja "Pesma Evrovizije". Kao što je i poznato, srpski žiri bio je jedan od retkih koji je maksimalnih 12 poena dao Hrvatskoj, a Zejna je sada otkrila da je zadovoljna izborom pobednika.

- Svako je odradio svoj posao i izvukao živu glavu! Ove godine je energija "Evrovizije" otišla u nekom drugom pravcu. Švajcarska mi je bila sjajna, da nije bilo Bejbi Lazanje, Švajcarcu bih dala najviše poena! Njemu sam tako dala 10. Teya Dora je bila divna i njena pesma je sjajna - rekla je Zejna pred okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa portala 24sedam.

ATAImages/ A.A.
Zejna Murkić

Mnogo se spekulisalo i o tome što je hrvatski žiri dao Srbiji samo tri boda, a Zejna tvrdi da treba razdvojiti mišljenja žirija i publike, koja je Teya Dori dala maksimalni broj poena.

- Sami Hrvati su bili protiv svog najboljeg predstavnika, znamo šta je bilo na njihovom izboru... Ne podudaraju se mišljenja žirija i publike, ali publika njihova je bila uz nas, uz Srbiju - kazala je ona, aludirajući na to što je Bejbi Lazanja jedva uspeo da dođe do njihove "Dore".

Šta je još pevačica rekla o Evroviziji, kolegama i koju pevačicu smatra najduhovitijom pogledajte u nastavku:

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike