Sad ima i vulgarne izjave, a ne samo fotografije! Milica Dabović: Širila sam noge, a muškarci su mi uzeli sve

13.11.2022

17:45

0

Bivša košarkašica je pričala o najvećim intimama svog života

Sad ima i vulgarne izjave, a ne samo fotografije! Milica Dabović: Širila sam noge, a muškarci su mi uzeli sve
Milica Dabović - Copyright M.M./ATAImages

Proslavljena košarkašica Milica Dabović bez ikakvog pardona je pričala o najvećim intimama svog života. Ranije je već iznosila kakve je probleme imala sa emotivnim partnerima, a sada je istakla da je u svakom odnosu davala svoj maksimum.

Iako bi se emotivan odnos mogao opisati na malo lepši način, Dabovićeva je izabrala, onaj malo provokativniji. 

Printscreen YouTube/Ami G Show
Milica Dabović

- Moji muškarci su sve uzeli od mene. Ja sam širila noge stalno, volela, davala i sve na sve što postoji, i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Znači, ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam želela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog deteta, ali u tome nisam uspela - kaže ona ističući da joj svi prethodni partneri bili velika škola:

- Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dve ruke i dve noge a igrao si samo košarku i npravio ti pakao od života drugačije sada razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam - rekla je Milica Dabović u emisiji „Magazin In“.

Printscreen „Realna priča"
Milica Dabović

Milica je takođe mišljenja da ako muškarcu ne udovolji u braku da će joj on onda naći zamenu. 

- A imaš i to, ako im ne daš prvi put on će otićo i i naći će drugu. Naći će nekog gde će da se isprazni - dodala je Dabovićeva.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Dabović

 

Podsetimo, Dabovićeva je na iznenađenje mnogih nedavno napravila nalog na „OnlyFans“ platformi na kojoj devojke i muškarci prodaju svoje intimne fotografije i snimke, a mesečna pretplata za njene objave je 15 dolara

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike