„Odlepiću od Vesne i Kemiša koji igraju igrice!" Zbog stare fotografije bivšeg para nastao lom na društvenim mrežama (FOTO)

28.05.2022

18:50

0

Zmijančeva je s harmonikašem još osamdesetih bila u braku, a detalji njihove ljubavi i dan-danas intrigiraju javnost

„Odlepiću od Vesne i Kemiša koji igraju igrice!" Zbog stare fotografije bivšeg para nastao lom na društvenim mrežama (FOTO)
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Iako je od kraha njihovog braka (koji je trajao nešto više od tri godine) prošlo mnogo, o Vesni Zmijanac se i danas često napiše kako je bila „prva velika ljubav Miroljuba Aranđelovića Kemiša". Veza pevačice i harmonikaša osamdesetih je bila u fokusu, a detalji iste - svakako su i sada, čim se neko na društvenim mrežama dokopa kog „bisera iz prošlosti", pa još i uz njega „okači" kakav simpatičan komentar.

Tako je na jednom Tviter nalogu osvanula stara fotografija potpisana rečima „jutarnja kafa", a za koju su glavni akteri ispozirali ispred televizora, ne obraćajući pažnju na fotografa. Ona od objavljivanja ne prestaje „da putuje" ovom mrežom, uz komentar korisnika:

- Odlepiću od Vesne i Kemiša koji igraju „Atari".

Twitter screenshot
 

- Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena - ispričala je Zmijančeva jednom prilikom, pošto se za medije bila dotakla svog braka s harmonikašem.

Kako su Vesna i Kemiš izgledali na svadbi o kojoj se danima pisalo pogledajte na OVOM linku.

Kemiš je danas u srećnom, skoro četiri decenije dugom braku s pevačicom Zoricom Brunclik.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš ATAImages/Anotnio Ahel
 

Sa druge strane, Vesna je s Vladom Jovanovićem, svojevremeno šefom marketinga RTS-a, dobila ćerku Nikoliju, ali se par rastao.

Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike