Bosanac nam je bio kućni prijatelj, a žena me je baš sa njim i prevarila: Kemiš u otvorenom pismu o krahu braka sa Vesnom Zmijanac

22.11.2020

13:01 >> 16:11

0

Autor: M. Gudžulić

Harmonikaš i pevačica su osamdesetih bili venčani, međutim, ne dugo

Bosanac nam je bio kućni prijatelj, a žena me je baš sa njim i prevarila: Kemiš u otvorenom pismu o krahu braka sa Vesnom Zmijanac
Miroljub Aranđelović Kemiš ATAImages/Antonio Ahel

Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš osamdesetih su bili u braku, međutim, kako su tada pisali domaći mediji, brzo su se rastali i to zbog prevare. Harmonikaš se 1987. godine, nakon razvoda od pevačice, oglasio u otvorenom pismu javnosti tvrdivši da im se krah desio zbog njene romanse sa – Bosancem.

Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bli smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smor adili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve neobične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vreme Dragan Stojković nam je bo kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru prošle godine već bio sa Vesnom i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao sa Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture – napisao je Kemiš tada u svojoj iskrenoj ispovesti.

Zatim, on je naveo i da je pismom želeo da okonča ružan period u njegovom životu, te da je Vesna Zmijanac, kako on navodi, napravila ,,propagandu od njihovog braka”.

– Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB (Vlada Jovanović) u vrlo domaćoj atmosferi. O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposnobnom propagandisti, koji svesrdnim angažovanjem može mnogo da uči na afiramciji nekog pevača (Vesne Zmijanac, primer). Međutim, afirmacija Vesne je ovog puta išla preko Zoričinih i mojih leđa, jer je propagandni tim Vesne Zmijanac smislio da bi za nju bilo najbolje da afirmaciju traži pesmama i imidžom u kojima oplakuje ,,nesrećnu ljubav” sa mnom. Ne mislim da je postojala zla namera, međutim, Vesnina tendeciozna afimracija pretvorila se u moru kuće u kojoj ja sad živim. Očigledno da postoje ljudi koji su poverovali tim propagadnim mahinacijama, pa nam bukvalno ne daju mira, danonoćno nas uznemiravaju telefonom, pišu bljuvotine po kući i ne dozvoljavaju da normalno živimo i radimo – napisao je tom prilikom Kemiš.

Miroljub Aranđelović Kemiš ATAImages/Stefan Tomašević

Pročitajte još:

Bosanac za 24sedam: Muzika se voli, ali se i uči! To što je Viki završila akademiju, ne znači da je stručnjak

Kemiš je zbog jedne harmonike prevrnuo pola sveta: Evo kakve avanture je doživeo

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic