Nesvakidašnji događaj: Pokušao da je odžepari dok je pozirala drugarici za fotografiju, pa trenutak neuspele krađe završio na Fejsbuku(FOTO)

29.04.2024

16:47

0

Džeparoš pokušao da je pokrade dok se slikala za Fejsbuk, pa završio na društvenim mrežama

Nesvakidašnji događaj: Pokušao da je odžepari dok je pozirala drugarici za fotografiju, pa trenutak neuspele krađe završio na Fejsbuku(FOTO)
Ilustracija - Copyright Facebook

Nesvakidašnji slučaj dogodio se u Sarajevu, kada je influenserku i spisateljicu iz Brčkog Raziju Čolaković, poznatu po Fejsbuk stranici pod nazivom "Muhabet sa Razom", pokušao da pokrade jedan džeparoš, i to baš u trenutku dok je pozirala drugarici za slikanje. 

Lopov joj je prišao s leđa i pokušao da joj ukrade stvari iz ruksaka. Njena drugarica je videla šta džeparoš pokušava, pa je srećom po Raziju on sprečen u svom naumu. 

Da nevolja po njega bude veća, trenutak prikradanja i pokušaja džeparenja je uslikan, pa je taj trenutak ovekovečen i osvanuo je na društvenim mrežama. 

- Eh, ovakve fotke još nikad niste videli... Po prvi put otkako dolazim u Sarajevo, desio mi se pokušaj džeparenje, tj. pljačke, i to tako fino, lagano i najnormalnije dok sam pozirala za slikanje. 

Prijateljica me slika, kao što vidite, ja pravim poze, a lik je lagano prišao iza mojih leđa i otkopčao ruksak. U tom momentu moja prijateljica prilazi i viče na njega, ja se okrećem ka njemu, pogledam ga u oči u kažem, potpuno smirena: E, jesi našao koga ćeš džepariti, sinko, ja sedim po tri sata na tiktoku za pet maraka! I potpuno smireno zakopčam ruksak.

- Ove se smeju i vrište na njega u isto vreme. Rekle smo mu: pozvaćemo policiju ako se ne udaljiš.
Bio je poprilično agresivan, pa smo morale vikati nasred Baščaršije. Srećom, nije uspio ništa uzeti.
Eto šta se desi kad ti je važnija poza i dobra slika od bilo čega drugog.

- Hej, ako ništa drugo, evo imamo nas dvoje zajedničku fotku, sad će i on postati popularan - napisala je Razija Čolaković u svojoj objavi na Fejsbuku. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike