Horor kod Skoplja! Muškarac ubio brata i snaju, pa izbo sebe

14.05.2024

20:43

0

Lekar hitne pomoći je na licu mesta konstatovao smrt žene, a V.K. je sa povredama prevezen u Klinički kompleks "Majka Tereza", gde je preminuo

Horor kod Skoplja! Muškarac ubio brata i snaju, pa izbo sebe
Ilustracija - Copyright Profimedia

U Skoplju se danas dogodi jeziv zločin oko 13 sati, kada je policiji prijavljeno dvostruko ubistvo.

Zločin se dogodio u selu Stajkovci kod Skoplja, policiji je oko 13 sati prijavljeno da su u kući sa povredama na glavi pronađeni V.K. (64) i njegova snaja S.K. (57) koja je ležala na stepenicama kuće. Pripadnici policije zatekli su u kući i telo Lj.K. (67) sa ubodnim ranama.

Lekar hitne pomoći je na licu mesta konstatovao smrt žene, a V.K. je sa povredama prevezen u Klinički kompleks "Majka Tereza", gde je preminuo u 14.00 sati.

Svađa se završila krvlju

Osumnjičen je Lj.K. (67), brat V.K., koji, prema informacijama MVR-a, ima zdravstvene probleme. Njega su policajci pronašli s ubodnim ranama, koje je kako se pretpostavlja naneo sebi.

Mediji iz Severne Makedonije pišu da je najverovatnije pokolju prethodila svađa posle koje je Lj.K. u porodičnoj kući najpre nasrnuo na rođenog brata, a potom ubio i svoju snaju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je osumnjičeni za ubistva uhapšen dok je javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje zajedno sa inspektorima izvršio uviđaj.

Na licu mesta obezbeđeni su tragovi koji će biti veštačeni, a po nalogu javnog tužioca tela preminulih biće predata na obdukciju.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike