Milićević: Proslava praznika rada podstrek ekonomskom razvoju naše zemlje!

01.05.2024

20:14

0

Samo jedinstveni gde god bili možemo izboriti bolji socijalni i društveni život za sve naše građane - poručio je ministar

Milićević: Proslava praznika rada podstrek ekonomskom razvoju naše zemlje!
Đorđe Milićević - Copyright A.K./ATAImages

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević čestitao je danas 1. maj, Praznik rada, svim građanima Srbije, u zemlji i dijaspopri, uz želju da praznike provedu u zdravlju i radosti sa najbiližima.

- Danas, kada je Srbija na putu sprovođenja projekta "Skok u budućnost", svi radni ljudi slave praznik rada kao podstrek za davanje doprinosa ekonomskom razvoju naše zemlje - rekao je Milićević.

On je dodao da "država stvara uslove za bolji standard svakog radnog čoveka koji svojim radom daje doprinos boljitku Srbije, a time se stvaraju uslovi za veće plate i penzije".

- Nove tehnologije i savremeni zakoni koje Srbija usvaja stvaraju uslove za, ne samo bolji standard svakog zaposlenog, već i za bolje uslove rada. Nova radna mesta stvaraju uslove i za ukupan bolji društveni i socijalni život, a što znači i nove bolnice, nove škole, nove puteve... Samo jedinstveni gde god bili možemo izboriti bolji socijalni i društveni život za sve naše građane - poručio je ministar Milićević, kaže se u saopštenju ministarstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike