Bojkot ne postoji, opozicija nije razbijena! Brnabić o predstojećim izborima: Biće teško, maj neće biti nimalo lak

28.04.2024

10:41

0

Kako je objasnila predsednik Vučić će se uglavnom baviti samo nacionalnim pitanjima, odnosno pitanjem tkz. Kosova

Bojkot ne postoji, opozicija nije razbijena! Brnabić o predstojećim izborima: Biće teško, maj neće biti nimalo lak
Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

"Očekujem da će biti teška kampanja. Očekujem da odnesemo pobedu, ali za to je potrebno mnogo da radimo, zato što maj neće biti nimalo lak. Mi nemamo mnogo vremena za kampanju, zato što se bavimo ozbiljnim pitanjima od nacionalnog interesa", rekla je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić.

Kako je dalje objasnila, predsednik Vučić će se uglavnom baviti samo nacionalnim pitanjima, odnosno pitanjem tkz. Kosova.

- Na kraju krajeva Aleksandar Vučić kao predsednik Republike Srbije će se uglavnom i svakog od 16. maja baviti samo nacionalnim pitanjima, dakle baviće se pitanjem Kosova, tzv. Kosova u Savetu Evrope i kako to da sprečimo, takođe srebreničkom rezolucijom u Generalnoj skupštini Ujedinih nacija i borićemo se ne samo, naravno, za naše nacionalne interese, za interese srpskog naroda i generacija koja dolaze iza nas, već takođe i za istinu i pravdu, zato što i u jednom i u drugom pitanju i Saveta Evrope i Generalnoj skupštini Ujedinih nacija radi se o užasnom kršenju prava, pravde, procedura, tako da ja očekujem svakako da se nakon 16. maja i predsednik Aleksandra Vučić uključi u kampanju - rekla je Brnabić "Blic" TV.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic TV

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike