Kako se to dogodilo? Keri obožava potpetice, a Sara u najružnijim cipelama koje modni kritičari bukvalno preziru (FOTO)

01.05.2024

12:11

0

Autor: K. O.

U seriji je junakinja dala bogatstvo za obuću

Kako se to dogodilo? Keri obožava potpetice, a Sara u najružnijim cipelama koje modni kritičari bukvalno preziru (FOTO)
Copyright Profimedia

Kada kažete Keri Bredšo prva asocijacija svima su cipele - lepe, skupe i ekskluzivne.

Ona je u kultnoj seriji "Seks i grad", bukvalno potrošila bogatstvo na cipele s potpisom Manola Blanika, a glumica Sara Džesika Parker ovog puta je pokazala da umesto visokih potpetica preferira udobnost.

Kada obavlja različite aktivnosti na ulicama Njujorka, Sara uvek bira udobnost, što je jasno vidljivo iz njenih brojnih kežual kombinacija koje zaokružuje upravo jednim modelom - klompama.

I tako je već godinama, a zvezda serije "Seks i grad" i ovog puta je uhvaćena u još jednom opuštenom stajlingu, gde su se klompe i nekoliko ručnih torbi našle u središtu pažnje.

Iako su klompe neko vreme bile na marginama mode, čak ih bije glas da spadaju u "ružnu" obuću, sada ponovno uživaju u svojih pet minuta slave.

Profimedia
 

To je posebno vidljivo kroz komercijalni uspeh modela popularnog nemačkog brenda "Birkenstock", čiju obuću poslednjih godina (ravne papuče i klompe) obožavaju slavni.

S ponovnim bujanjem boho šik estetike na modnoj sceni, lako je predvideti da ćemo klompe uskoro viđati na svakom koraku, ne samo na stopalima glavne junakinje kultne serije.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike