Kritičari "sahranili" novi film Džona Travolte: Nije pomogla ni Šarlot iz "Seksa i grada" (FOTO/VIDEO)

29.04.2024

12:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Jedan se čak zapitao ko je dozvolio slavnom glumcu da igra u ovakvom smeću

Kritičari "sahranili" novi film Džona Travolte: Nije pomogla ni Šarlot iz "Seksa i grada" (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Novi film sa Džonom Travoltom u glavnoj ulozi, "Cash Out", izašao je pre dva dana i već je dobio prve kritike i ocene. Po svemu sudeći, poznati glumac snimio je još jedno neuspelo ostvarenje.

"Cash Out" prati Mejsona Godarda, veštog kriminalca koji pokušava da sprovede najveću pljačku svoje karijere i ovog puta želi da ukrade kripto valute. Kada sve krene naopako, pljačkaši su zarobljeni u banci okruženi policijom. Tenzija raste dok Mejson pregovara sa svojom bivšom ljubavnicom, glavnim FBI pregovaračem u ovom slučaju.

 

 

Pored Travolte igra i Kristin Dejvis, poznata kao Šarlot iz serije "Seks i grad".

Nema mnogo recenzija filmskih kritičara na ovaj naslov, ali one koje se trenutno mogu naći na internetu su poprilično brutalne. Reks Rid se za "Observer" u naslovu svoje recenzije pita "ko je dozvolio Travolti da glumi u ovakvom smeću".

Moronski scenario

- Moronski, jednodimenzionalni scenario je nespretan, a ovaj pokušaj režije potpisuje neko sa pseudonimom Ives. Ne krivim ga što ne želi da otkrije svoj identitet. Bila bi šteta kada bi pravo ime iscurelo u javnost - napisao je Rid.

- Kako bi izgledao klasičan film o pljačkanju banke sa kriptovalutama, to je ovaj film, ali nije ništa novo. Poslednja velika pljačka pre penzije, već smo to videli. Sigurno je ovo poslednja velika uloga Travolte pred penziju - počinje svoju recenziju Majkl Nordin za "Variety".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Swen Temmel (@swentemmel)

 

- Svaka linija dijaloga koja sledi iz ove umorne premise je kao eho jednog iz boljeg filma. Klišei se mogu oprostiti ako su barem u službi inventivnih scenografija, ali stvarna pljačka banke je jednako manjkava kao i sve ostalo u "Cash Out" - kaže Nordin.

Međutim, jedna kritika je više hvalila nego kudila ovaj film, i ona je došla od Stivena Holanda koji je svoj tekst pisao za "Screenrant".

- Sve u svemu, "Cash Out" je dobar akcioni film, a Travolta se dobro snalazi sa materijalom, iako je performans bled u poređenju sa njegovim slavnim periodom u vreme filma "Face/Off" - zaključuje Holand, prenosi Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike