"Treba joj zabraniti da se bavi televizijom! Ona nema razum!" Poznati glumci rodom sa Kosova ogorčeni na Jovanu Jeremić!

23.01.2023

16:34

4

Ovog puta, izgleda, "saplela se" na svoje misli


Komentari (4)

Samo gledam

23.01.2023 16:45

Pravda za Jovanu.Nazalost ovog puta nije mnogo pogresila.

dragiša petrović

23.01.2023 17:15

Ovakva izjava se mogla očekivati od osobe koja ne zna ni šta je novinarstvo, ni šta je politika, ni šta je nacionalni i državni interes...,Zna samo da sebe naziva najboljom,a u stvari ako bi bilje videla ogledalo - reklo bi joj: ti si obična glupača.Ovo što je rekla o Srbima sa KiM je strašno, skandalozno...Ona prteti nekim tužbama. Pa treba Srbi sa Kim da uzmu onui moztku "u " pa da ti pokažu . Ali šta je tragedija u svemu. Urednici, vlasnik Pinka koji se uvek oglašava, sada ćuti.Dakle, on se saglašava sa skandaloznom izjavom. On radi protiv Srba na KiM. I to ova mentalno bolesna izjavljuje kada je Beoigradu, Srbima svuda gde se nalaze, i Srbimaq na Kim najteđe, kadda hoće da da nas bace na kolena. Ova mentalna osaoba na TV Pibk" kaže da je na "Pinku sve dozvolkjeno da se kaže" ,hajte g. vlasničće Mitroviću da te čujemo.

Sinbad80

24.01.2023 06:41

Ona je katastrofa to svi znamo,al ovog puta je u pravu ,znam par slučaja da su za debele pare prodali imovinu dole ,pa pogledajte samo Kraljevo,šta su sve pokupovali!!!A Vasić se iz Beograda uzdiže da je "momče sa Kosova"...Vrati se dole pa tamo živi i glumi pa se onda busaj u grudi

Gordana

28.01.2023 08:38

Moja pok.baka imala je jednu istinitu priču,kada su tri žene hodale ulicom,naišao čovek i kaže:"Dobro jutro zle žene"a ona jedna prkosno reče:"Kako ti znaš da smo mi zle?"On joj je odgovorio:"Pa ti si se sama javila!!!!"Ako je neko na bilo koji način sa dobrim razlogom došao u Beograd,šta ima da komentariše pojedine stvari?!Javi se onaj ko se nalazi u tome.....kako se polu svet "navuče"lako pa to je neverovatno.

Preporučujemo