Skandalozna poruka Viole fon Kramon: Nema Srpske pravoslavne crkve!

06.12.2021

20:46

4

Sramnu poruku objavila na Tviteru


Komentari (4)

NIKO99

07.12.2021 07:14

Stari neprijatelji. Hiljadu godišnji genocid nad srpskim arodom u Njemačkoj izgleda nekima još nije otvorio oči. Nego da naši odu u Rusiju sa molbom da bace nekoliko nuklearnih bombi na Njemačku da ih malo prorijede i spuste u kameno doba. Zeleni Inkvizitori.

NIKO99

07.12.2021 08:52

Njemačka se uplašila građanske Srbije. Ne dogovara im moćna srpska država. Ovo je pokušaj da se diskredituje njegoševska republikanska misao sa kojom su Njemci u generacijskom sukobu. Najveća podrška za Grigorija. Nismo nasjeli na Njemačka podmatanja. Da Srbija stvori moćnu državu. Ovo je dobro vrijeme da se obave ti poslovi i da se Srbija ne uključuje niukakve sukobe velikih sila.

NIKO99

07.12.2021 12:07

Možemo sada da shvatimo kako njemačkoj politici ide na ruke percepcija da je Srbija autokratska i diktatorska u ostvarivanju njihovih ciljeva na Balkanu. Uvjek se upinju da pokažu kako je režim u Srbiji nedemokratski a kako je na Kosovu med i mlijeko i kako je Kosovo demokratsko. Tako rade i u Bosni. U isto vrijeme u Srbiji kao podržavaju Aleksandra Vučića nekim ekonomskim programima. Vodite računa o njihovoj prevrtljivoj politici. Majstori su to podvale. Vjerovatno im je cilj da gurnu SAD i Rusiju u nekakav sukob oko Ukrajine znajući da će se obije sile istrošiti u sukobu a zatim oni zavladati centralnom i zapadnom Evropom i postati sila. Uvjek su imali lude ideje, uvjek nerealne i sebe vidjeli značajnijima nego što jesu. Ambicije njihove su u nesrazmjeri sa njihovim mogućnostima. Knez Pavle ih je dobro ocjenio u svojim memoarima. "Nikada nisam vidio jedan narod koji sakuplja ljudske i ekonomske resurse u pokušaju da ostvari nešto što je nemoguće i nikada nisam vidio jedan narod spreman da potroši sakupljene ljudske i ekonomske resurse u pokušaju da ostavri nešto što je nemoguće kao što to radi njemački narod". Ovo je napisao neposredno pred početak napada na Jugoslaviju 1941 godine. Nisu se mnogo promjenili izuzev što su podmukliji.

NIKO99

07.12.2021 17:35

Stvaranje Demohrišćanske Stranke u Crnoj Gori pod rukovodstvom Zdravka Krivokapića agenta BND-a je u stvari pokušaj Njemačke Intelektualne Elite, da se Hrišćanski i Pravoslavni identitet Srpskog Naroda u Crnoj Gori odvoji od identiteta Srpskog Naroda u Srbiji. Bitno im je uništiti srpski identitet u Crnoj Gori a kako bi oslabili i uništili srpski narod u Srbiji.

Preporučujemo