Skandalozna izjava albanskog poslanika u Skupštini Srbije: Kamberi tražio od Eskobara da Preševska dolina bude uključena u dijalog!

23.01.2023

23:55

1

Kamberi je na svom Fejsbuk profilu napisao da će ovo pismo uputiti i visokom predstavniku EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepu Borelju i predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen


Komentari (1)

Karlo Veliki

24.01.2023 01:17

Isto pravo imaju Srbi i Crnogorci da traze da se Skadar sa okolinom do Valone ukljuci u pregovore...Ne treba zaboraviti da je teritorija sadasnje Albanije bila deo Dusanovog carstva...Albanci su kasnije naselljeni, a onda sto demografijom uz pomoc jedne i vise zene imali brojnu familiju, sto uz pomoc Turaka i Katolicke crkve topili Srbe kao olovo(Gasi-c, Lesi-c, Gani-c, Malic-i, Krasnic-i, Kastrati(-jevic),...). Srbi su glupi za politiku..Albanci nam ispred nosa sole pamet. Njima nije tesko zaprziti corbu, jer su protiv njih Grci, Makedonci, Crnogorci i mi, i da budu oduvani u Turkmenistensku pustinju i stepu za sva vremena. Sa njima nema demokratije. Za njih je lek LEKA.

Preporučujemo