Kurti planira napad na Vučićevu porodicu: Objavio spisak Srba za hapšenje, na njemu i sin predsednika Srbije

23.12.2022

09:20

3

Poslanik Samoopredeljanja objavio spisak Srba za hapšenja


Komentari (3)

Učiteljica

23.12.2022 14:55

Ovaj, KURTI stvarno ne zna šta govori...Takve GADOSTI odavno svet nije čuo. Treba da sedne i analizira sve što je do sada rekao i "ŠTA PLANIRA",pod okriljem AMERIKE I NATO saveznika.

Ranka

23.12.2022 15:05

Uhapsile psihopatu kurtija. Preti ludak. EU, čuti. Nek preti vašoj deci i vašoj braći. Onda ćutite. Nemojte uopšte reagovati. Sramota,jadni ste i bedni. Nijedan Srbin i Srpkinje majke,nisu za takav kurtijev plan i pretnju. Budalu treba smestiti u ludnicu. Ako ga.vi branite onda idite i vi skupa sa njim u istu sobu ludaka. Smeta mu Vučić,smeta mu Danilo,smeta mu brat Vučića ,treba da nepostoje. Kurti , sramoto bedna. Bedan si koliko i oni koji te brane iz EU. Predaja nije opcija,živela Srbija!!! Svi smo mi Vučići,svi smo Danilo,svi smo Andrej,pa kurti smiri se bedniče. Bedan si i mali mali potrčko. Pogledaj se u ogledalo. Šta vidiš????

Ranka

23.12.2022 15:16

Bedniče kurti sramoto bedna. Kome ti pretiš? EU i tvoji prijatelji su kurti. Mi smo svi Srbi i Srpkinje Vučić,i Danilo i Andrej,i Aca, samo da znate da smo svi Vučići. Pogledajte koliko nas ima. Dobro pogledajte!!! Urazumite se i urazumite ludaka kurtija,jer je mali mali mali potrčko. Sramota da svi ćutite na takve pretnje. EU ima svoju decu, djecu,braću,pa samo urazumite svog ljubimca, toliko traži običan Srbin.

Preporučujemo