Čečen angažovan za atentat na Vučića? Novi detalji u istrazi, oglasili se Crnogorci!

26.01.2022

16:48

2

Angažovan je profesionalac poreklom iz Čečenije koji je, prema planu, trebalo da likvidira Vučića snajperom sredinom februara za pozamašan honorar od čak milion evra


Komentari (2)

NIKO99

26.01.2022 17:14

Da se Predsjednik ponaša odgovorno i da maksimalno pazi kako se kreće. Da smanji aktivnosti. Nije vrijeme za junačenja. Nije u pitanju samo njegov život već stabilnost srpske države. Poslijedice nepromišljenosti su nam svima jasne. Dovoljno je pogledati nehaj koji je ispoljio Kralj Aleksandar prilikom posjete Marselju i kasnji događaju koji su determinisali teške godine po srpski narod ali i po cijelu Evropu.

NIKO99

26.01.2022 18:02

U stvari svaki incident koji bi bio uperen protiv Predsjednika Srbije i protiv Srbije uopšte mogao bi biti okidač za strahovitu destabilizaciju ne samo Srbije već i čitave Evrope. Mislim da je to svima jasno u Evropi pa je jasno zbog čega određene policijske i bezbjedonosne službe evropskih država sarađuju u ovom slučaju. Povesti računa da je Milo Đukanović opasan za Evropu i da se upustio u direktan atak na stabinost Evrope. On je samo izvođač radova ali da se skine zaštita od odgovornosti za njegova nedjela i da se sprovede istraga i suđenje ovome zlikovcu kako dolikuje. Zaštita SAD-a da više ne važi. Dosta smo trpjeli nakazu.

Preporučujemo