DRŽAVNA TAJNA 24sedam u posedu dokumenta BIA: Pozadina ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića!

24.11.2021

19:45

4

BIA sklopila mozaik i razotkrila spregu mafije i političkih struktura uoči atentata na predsednika srpske vlade


Komentari (4)

Cinjenica

24.11.2021 20:58

Ovaj tekst Vam ima mnogo rupa.Prvo,Markovic je kum sa Cumetom ali i sa pok.premijerom.Kostic takodje kum sa pok.premijerom.Beba najblizi saradnik.Mislim da cete ovim tekstom otvoriti temu:Ko je stvarno bio Zoran Djindjic.

Dex

25.11.2021 06:17

Ko je stvarno bio Zoran Đinđić? Jedna bitanga koja je prošla kako je i zaslužila. Dali je ubijen u dvorištu zgrade vlade ili u Šilerovoj uz prisustvo Čede Jovanovića,a onda u dvorištu vlade napravljena pozorišna predstava.

NIKO99

25.11.2021 10:02

Zoran Đinđić je bio agent BND-a koga su koristile i Američke i Britanske službe. Pošto su ga maksimalno iskoristili da ovaladaju svim strukturama vlasti u Srbiji, više im nije bio od koristi već samo smetnja pa su ga eliminisali. Njegova eliminacija je dodatno pospješila razmiještanje njihovih agenata na ključne pozicije u Srbiji. Čitava mreža krijumčara narkotika je šema za korupciju visokih bezbjedonosnih i političkih zvaničnika Države od strane stranih službi. Na izgled međusobni sukobi oko novca su u stvari osmišljene akcije na uništenju države od strane vanjskih faktora. Problem je to moralnosti i karaktera. Komunistička vlast je inicirala taj nemoral jer je njima uvjek bilo važnija lojalnost prema Partiji u odnosu na lojalnost prema Državi i Građanima. Ilegalni partijski rad Komunističke Partije sa početka dvadesetog vijeka prije nego su preuzeli vlast je uticao da vide kako su kriminalci u stvari poželjni partneri vlasti i kako ih je potrebno kultivisati ali i kontrolisati. Strane službe su stoga lako izvršile prevrat jer su novcem od švercerskih kanala lako izfinansirali masovnu korupciju Država Istoka u vremenu ekonomske i pilitičke tranzicije. Nažalost se ova stvar i danas događa jer je naša Država loše osmišljena i sistem nefunkcionalan. Potrebno je osmisliti nešto pametno.

Mika

25.11.2021 19:11

I šta ćemo sa svim tim informacijama? Čume i dalje asfaltira, samo se reket za to plaća drugim političarima. A ko je ubio Gavrilovića i braću Fiškale?

Preporučujemo