Olga nije verovala da korona može da je obori, a nakon 10 dana mogla je da umre: "Ljudi, nemojte se junačiti! Ovo je strašno!"

15.10.2021

06:30

4

Advokatica Olga Turčinović Makević 10 dana je pogrešno lečena u privatnoj klinici jer se plašila da ode u bolnicu


Komentari (4)

Jaca

15.10.2021 07:56

Ako je ova zena advokat, mene je iskreno sramota kao dipl.pravnika, sta ona izjavljuje. Plasila se da je ne prikljuce na neki sonar i pogorsaju stanje. Katastrofa koliko malo opste zdravstvene informisanosti kod jedne skolovane zene, intelektualke. Leci se na Fejsbuku. Pa sta da ocekujemo onda od ostalih? Porazavajuce.

Dragana

15.10.2021 18:46

Žena je svoju grešku priznala i svoj primer dala drugima da i oni ne pogreše i pohvalila lekare, heroje ove borbe protiv pošasti zvane korona. Takvih je malo, više ima onih koji svoju grešku ne priznaju. Na njenom primeru mnogi mogu da nauče kako ne treba, a lepo je što je odala priznanje lekarima koji su joj život spasili, sve najbolje

Dragana

15.10.2021 18:39

Svaka čast na iskrenosti, mnogi se junače, pa završe u bolnici, ali retko ko smogne snage da to posle prizna i da pohvali lekare koji se ne bore samo sa opakom bolešću već i dezinformacijama koje nama ugrožavaju zdravlje, a njima posao. Mnogi tek kada preleže koronu shvate koliko je strašna. Divan primer kada neko shvati gresku i oda priznanje herojima.

Nevena

23.09.2022 14:01

Katastrofalna advokatica! Zena koja zloupotrebljava podatke privatnih lica kako bi ih zastrasivala. U mom slucaju mi je pripretila jer sam se poverila njenoj poznanici o tome kako me je decko fizicki i psihicki maltretirao, da bi stala na stranu tog decka! Uzas od osobe

Preporučujemo