24SEDAM PRIBOJ Dodeljene nagrade sportistima

13.08.2021

14:11

0

Autor: 24sedam

Priboj je tek treću godinu član porodice Sportskih igara mladih, a sa međunarodne završnice, sportisti ovog grada su u prethodne dve godine

24SEDAM PRIBOJ Dodeljene nagrade sportistima
nagrade-sportistima-2021 - Copyright Opština Priboj

Lepa praksa se nastavlja. Rezultati pribojskih sportista se prate, a uspesi nagrađuju. Za plasman na međunarodno finale ovogodišnjih SIM u Splitu, nagrada lokalne samouprave preko Sportskog saveza pripala je fudbalerima FK “033”.

Podsetimo, oni su prošle godine bili na završnici ove međunarodne manifestacije, i u Sarajevu osvojili bronzanu medaalju. Želja mladih fudbalera ove godine je - najsjajnije odličje.

Fudbaleri ekipe “Memento” na državnom prvenstvu SIM u Srbiji, osvojili su treće mesto, a za plasamn u Split nedostajalo je malo više sportske sreće.

Nagrada Sportskog saveza Priboja pripala je i mlađanom Bošku Jugoviću, koji je na ovogodišnjem Jadovničkom ultramaratonu, u kategoriji juniora, zauzeo odlično - drugo mesto. Za ovog mladog planinara i ova nagrada je podstrek za nove uspehe.

Međunarodno finale Sportskih igara mladih u Splitu je od 16-21.avgusta. U okviru 237 sportista naše zemlje, boje Srbije braniće i 11 sportista iz Priboja - fudbaleri FK “033” i atletičar Benjamin Kokor.

Priboj je tek treću godinu član porodice Sportskih igara mladih, a sa međunarodne završnice, sportisti ovog grada su u prethodne dve godine, doneli ukupno šest medalja, prve godine jednu, a prošle godine pet odličja. Zato se i od ovogodišnjih učesnika, očekuje da ponovo budu na pobedničkom postolju.

Podsetimo, fudbaleri kluba “033” su prošle godine osvojili bronzanu medalju, a Benjamin Kokor se sa trke na 60 metara, prethodne dve godine uvek vraćao sa medaljom oko vrata. Verujemo da će tako biti i ovoga puta, jer nije slučajno, ove godine, za učešće dobio i specijalnu pozivnicu organizatora.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Priboj. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike