Boldvin je briljirao imitirajući Trampa, ali on nije bio oduševljen: Jednom ga je ozbiljno razbesneo (VIDEO)

22.10.2021

10:51

0

Od predsedničke kampanje 2016. pa sve do prošlog novembra istrajavao je u komičnim imitacijama

Boldvin je briljirao imitirajući Trampa, ali on nije bio oduševljen: Jednom ga je ozbiljno razbesneo (VIDEO)
Alek Boldvin - Copyright Printscreen Youtube/Saturday Night Live

Holivudski glumac Alek Boldvin, koji je nesrećnim sticajem okolnosti ubio ženu, a jednog muškarca ranio iz rekvizit-pištolja, u poslednjih nekoliko godina bio je najpoznatiji po ismevanju bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa u emisiji "Saturday Night Alive" (SNL).

Glumac je javno izražavao svoje simpatije prema Demokratskoj stranci i uživao je u oponašanju Trampa i karikiranju njegovog načina govora i ponašanja. 

Od predsedničke kampanje 2016. pa sve do prošlog novembra istrajavao je u komičnim imitacijama, a kada je Tramp izgubio na izborima 2020. Boldvinu nije teško palo što će prestati sa svojim skečevima.

- Mislim da nikad nisam bio ovoliko srećan zbog otkaza. Biće mi velika uteha da znam da će predsednik tvitovati manje od mene. Pošaljite velike količine papirnih maramica u Mar-a-Lago (risort koji je kupio Tramp). Sada mogu da pređem na svoju sledeću želju - da svi koji su glasali na ovim izborima ostanu pri odluci koju su doneli i tokom senatskih izbora 2022. godine. Nastavimo ovako - napisao je tada Boldvin na Tviteru.

Ovo nije prvi put da se u okviru SNL ismeva neki političar, ali je Boldvin u ulozi Trampa bio posebno upečatljiv, dok se publici naročito dopala imitacija debate Trampa i Bajdena, kojeg je glumio Džim Keri.

Boldvinove izvedbe su toliko iznervirale Trampa da je jednom tokom emitovanja emisije na svom profilu na Tviteru morao da iskritikuje ceo koncept: "Upravo sam počeo da gledam SNL. Negledljivo je. Potpuno je pristrasno, nije duhovito, a Boldvinova imitacija ne može biti gora. Tužno".

Glumac je čak 17 puta bio domaćin SNL emisije i rekorder je po tom pitanju. Za predstavljanje Trampa dobio je Primetime Emmy 2017. godine.

U dva navrata podržao je Baraka Obamu.

Podsetimo, Alek Boldvin je usmrtio jednu ženu, dok je jednog muškarca povredio, ispalivši nekoliko hitaca iz filmskog pištolja na snimanju filma u Novom Meksiku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike