Muškarac drogirao devojke, držao ih u podrumu i terao na prostituciju: Otkriven lanac trgovine ljudima

21.10.2021

12:17

0

Zahtevao je da svaka pojedinačno zaradi 1.000 dolara dnevno, a u suprotnom bi ih fizički kažnjavao

Muškarac drogirao devojke, držao ih u podrumu i terao na prostituciju: Otkriven lanac trgovine ljudima
woman-g5c9eecd69_1280 - Copyright Pixabay

Nakon što je policija dobila dojavu da vodi bordel u svojoj kući, muškarac iz Detroita Kvajemabi Samrlin (42) uhapšen je u četvrtak uveče.

Tokom pretresa njegove kuće nađeno je deset žena koje su bile zatvorene u podrumu, kao i puška, dva kilograma kokaina, kilogram metamfetamina i dva kilograma pilula za dan posle.

Policija je utvrdila da su žene bile drogirane, tučene, izgladnjivane i silovane.

Organi reda su u četvrtak okružili kuću i uhapsili Samrlina, koji se sada optužuje za trgovinu ljudima uz korišćenje sile, prevaru i prinudu, kao i za posedovanje oružja i narkotika.

Prema svedočenju jedne od žrtava, Samrlin ih je terao da se bave prostitucijom, ucenjivao ih je da će im ubiti članove porodice i zahtevao je da svaka pojedinačno zaradi 1.000 dolara dnevno. U suprotnom bi ih fizički kažnjavao. 

Neke komišije kažu da su im bile sumnjive aktivnosti koje su se tamo odigravale, ali da nisu imali predstavu da bi moglo da se radi o nečemu sličnom tome.

- To mi zvuči nestvarno jer je naša ulica tiha. Neverovatno je saznanje da su ljudi tamo bili zarobljeni i da niko nije imao pojma o tome - rekao je jedan od komšija prestupnika.

Istraga je počela 2019, kada je prva žrtva prijavila silovanje Policiji Detroita. Od tada je ustanovljeno da je bilo još najmanje devet žrtava, među kojima su bile i maloletnice. 

FBI veruje da postoji još žrtava i poziva sve koji imaju bilo kakve informacije da im se obrate.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike