Bled i ispijen: Bil Klinton se oglasio nakon hospitalizacije, jedva govori (VIDEO)

21.10.2021 | 11:19

Autor: Vladimir Tanacković

Mnogi korisnici Tvitera primetili su da nekadašnji predsednik SAD ne izgleda najzdravije

Copyright AP photo

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Bil Klinton oglasio se posle izlaska iz bolnice. On je na Tviteru objavio snimak u kom je pričao o svom zdravstvenom stanju posle pet noći provedenih pod nadzorom lekara, rekavši da je "na putu ka oporavku".

Klinton se u snimku zahvalio svima koji su se zabrinuli za njega i poželeli mu brz oporavak, a lepe reči imao je i za zdravstvene radnike koji su brinuli o njemu dok je bio hospitalizovan zbog urološke infekcije koja je izazvala sepsu.

- Drago mi je što sam se vratio kući. Odlično se osećam, uživam u prelepom jesenjem vremenu. Na putu sam ka oporavku i želim da podsetim sve da odvoje vreme da slušaju svoja tela i brinu se za sebe. Svi imamo posla i svako od nas ima važnu ulogu u životu i u bliskoj budućnosti. Ja ću dati sve od sebe da budem tu, da nastavim da činim najbolje što mogu - rekao je Klinton.

Korisnici Tvitera odmah su ispisali veliki broj komentara, u kojima su mu poželeli brz oporavak, dok su mnogi primetili da deluje iscrpljeno i da jedva priča. 

Klinton (75) je prošle nedelje primljen na odeljenje intenzivne nege zbog urološke infekcije, a njegovi lekari su posle dva dana saopštili da je dobro reagovao na terapiju.

Na kraju je ipak pet dana ostao u bolnici "radi stalnog praćenja" njegovog zdravstvenog stanja.

Bivši američki predsednik otpušten je iz bolnice u nedelju, a lekari su rekli da će završiti terapiju antibioticima kod kuće u Njujorku.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam