Devojka i dečko hteli da iznenade jedno drugo, pa se mimoišli na aerodromu: Njihova priča postala je viralni hit

05.02.2021

12:00 >> 17:11

0

Četiri godine otkad se sve odigralo njihova priča postala je hit na internetu

Devojka i dečko hteli da iznenade jedno drugo, pa se mimoišli na aerodromu: Njihova priča postala je viralni hit
Copyright Pixabay

Finlaj Makafi i njegova devojka Salma Sade postali su hit na internetu i 2017. i 2021. kada su podelili svoju priču na Tviteru. Finlaj je pre četiri godine želeo da iznenadi svoju izabranicu i da je bez najave poseti u Parizu, a ona je imala istu zamisao i kupila je avionsku kartu za Edinburg. Kada je stigla na škotski aerodrom, Finlaj je bio na njemu čekajući svoj let, ali se nisu sreli i najverovatnije su prošli jedno pored drugog.

Pre nego što je u januaru 2017. godine kupio avionsku kartu za Pariz, Finlaj je svoju ideju saopštio cimeru, koji ga je podržao u nameri, a za to vreme Salma je već sve isplanirala i rezervisala kartu za Edinburg.

Tako se desilo da je ona sletela na aerodrom dok je on bio na njemu, ali su se mimoišli i tako uspeli da iznenade jedno drugo na malo drugačiji način, a kako je škotski aerodrom veoma mali, i danas se čude što nisu ugledali jedno drugo dok su bili na njemu.

Facebook/Finlay McAfee

– Verovatno smo u jednom trenutku prošli jedno pored drugog, što je neverovatno – rekao je Makafi.

Salma je prva shvatila da su se mimoišli kad je poslala poruku Finlajevom cimeru, koji joj je saopštio da je on otišao u Pariz, nakon čega je pisala i svom dečku.

– Reci mi, molim te, da nisi u Parizu – glasila je poruka koju mu je poslala, a on joj je odgovorio tek nekoliko sati kasnije, potvrdivši da je tamo i utvrdivši da let za Edinburg ima tek narednog dana.

Salma i Finlaj su se upoznali u jesen 2016. na Tinderu i tada su bili tri meseca zajedno, a 12. januara ove godine ona se prisetila ovog događaja na Fejsbuku i Tviteru.

Pročitajte još

– Srećna nam 4. godišnjica od dana kad sam otputovala u Edinburg da iznenadim Finlaja, a on u Pariz da iznenadi mene, zbog čega to više ne radimo – glasi njen tvit, u okviru koga je objavila i njihovu prepisku.

Ovaj tvit je dobio više od milion lajkova i retvirtovan je više od 130.000 puta, zbog čega je njihova priča posle 4 godine postala viralna.

Danas Salma i Finlaj žive zajedno u Londonu, gde je Makafi inženjer softvera, a Sade radi za Škotsku nacionalnu stranku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike