Javnost u neverici: Medicinski radnik namerno uništio 500 doza vakcine protiv korona virusa!

31.12.2020

16:01 >> 15:36

0

Autor: A. B.

Policija u Graftonu, oko 30 kilometara severno od Milvokija, aktivno radi sa FBI-jem i Agencijom za hranu i lekove na utvrđivanju okolnosti

Javnost u neverici: Medicinski radnik namerno uništio 500 doza vakcine protiv korona virusa!
Copyright Loren Holmes/Anchorage Daily News via AP

Policija i savezne vlasti ispituju slučaj medicinskog radnika koji je priznao da je namerno uništio 500 doza vakcine protiv korona virusa

Medicinski centar Aurora je prvo izvestio da su se doze pokvarile u subotu, dodajući da su slučajno ostavljene van zamrzivača preko noći u gradu Graftonu, ali danas kažu da je medicinski radnik namerno uništio vakcine.

Policija u Graftonu, oko 30 kilometara severno od Milvokija, aktivno radi sa FBI-jem i Agencijom za hranu i lekove na utvrđivanju okolnosti.

Pripadnici zakona su rekli da su u sredu uveče obavešteni o navodnom “petljanju” s vakcinama, a danas nisu imali nikakve informacije i odbili su da kažu da li je neko uhapšen.

Pročitajte još:

U izjavi objavljenoj rano jutros, Aurora je navela da je njihov radnik “priznao da je namerno izvadio vakcine iz hladnjaka” i da je dobio momentalni otkaz, a slučaj je prepušten vlastima.

Motivi za ovo delo još nisu poznati.

– Nastavićemo da verujemo da je vakcinacija naš put ka okončanju pandemije. Više smo nego razočarani što je pojedinac učinio ovo delo, zbog čega će 500 ljudi sa kašnjenjem primiti vakcinu – dodaje se u saopštenju Aurore.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike