Rotvajler oborio dečaka (6), majka skočila da ga brani: Pas se okrenuo ka njoj i izgrizao je po vratu! (UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ)

15.03.2021 | 12:48 >> 14:50

Autor: Mussab Al Shukeir

Vlasnik psa, koji je reagovao tek kad je neko povikao na njega, ubrzo je pobegao kad je uspeo da odvoji psa od žene

Copyright Profimedia

Majka i dete su hospitalizovani sa teškim povredama posle napada rotvajlera u jednom parku na Malti. Incident se desio 4. marta, ujutru, pošto je porodica došla u park da vežba, piše Lovinmalta.

– Pas je pojurio na moje dete koje ima šest godina i oborio ga, kao da je krpena lutka. Moja supruga, pravi heroj je skočila na psa i borila se s njim dok nije pustio našeg sina iz čeljusti – napisao je Garvan Kiting na Fejsbuku, prisećajući se nemilog događaja.

Rottweiler Savages Family at Ta’ Qali National Park.Last Thursday morning my wife and two kids – 11 and 6 years old,…

Posted by Garvan Keating on Среда, 10. март 2021.

– Uspela je da oslobodi dete i da mu vremena da pobegne na sigurno. Ali, tada se pas okrenuo ka njoj, izgrizao je po vratu, što je moglo da bude fatalno. Ruka joj je teško povređena u napadu – napisao je on.

Vlasnik psa, koji je reagovao tek kad je neko povikao na njega, ubrzo je pobegao kad je uspeo da odvoji psa od žene.

Pročitajte još:

– Vlasnik je sa svojim psom pobegao ne ponudivši bilo kakvu pomoć, uprkos tome što ih je video prekrivene krvlju. Sin i supruga su oboje hospitalizovani – napisao je Kiting.

Porodica je posebno zahvalila ženama koje su se zatekle u parku i tešile ćerku koje je sve videla. Sin je zadržan tokom noći na posmatranju, dok je majka ostala u bolnici zbog težih povreda.

Policiji je podneta prijava, a porodica apeluje na sve koji možda imaju neka saznanja o vlasniku psa, koji je možda u kasnim pedesetim ili ranim šezdesetim godinama, da se jave, da se nešto slično ne ponovi nekom drugom.

Ceo incident je pokrenuo pitanje koliko je bezbedno puštati pse sa povoca u javnim parkovima, gde ima i jako male dece, koja se slobodno kreću.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam