Putin odgovorio Bajdenu na skandaloznu izjavu "da je ubica": Kada ocenjujemo druge ljude, to je kao da gledamo sebe u ogledalo!

18.03.2021

13:13 >> 14:00

0

Autor: J.B.O.

Poželeo je Bajdenu dobro zdravlje

Putin odgovorio Bajdenu na skandaloznu izjavu "da je ubica": Kada ocenjujemo druge ljude, to je kao da gledamo sebe u ogledalo!
Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Predsednk Rusije Vladimir Putin, kao odgovor na izjavu američkog predsednika Džozefa Bajdena da će ruski predsednik “platiti cenu” za svoje navodno mešanje u američke izbore i da ga smatra ubicom, poželeo je Bajdenu dobro zdravlje.

– Kada ocenjujemo druge ljude i države, to je kao da gledamo u ogledalo – istakao je Putin.

Vladimir Putin je još naglasio da u američkom establišmentu ima mnogo časnih i poštenih ljudi i da će se Rusija oslanjati na njih.

Predsednik Rusije je ocenio da je Vašington posvehen odnosima sa Moskvom samo pod svojim uslovima, a da će Rusija raditi samo pod uslovima koji su povoljni za nju.

Da podsetimo, u utorak je objavljen neklasifikovani izveštaj o stranim mešanjima u izbore 2020. godine, kojim se zaključuje da je ruski predsednik Vladimir Putin nadzirao napore usmerene “ocrnjivanju” kandidature predsednika Džoa Bajdena.

Džo Bajden je u intervjuu rekao da je Vladimira Putina upozorio na potencijalni odgovor tokom razgovora krajem januara.

– Platiće cenu – rekao je Bajden.

Bajden je otkrio da su on i Putin dugo razgovarali i da se relativno dobro poznaju.

Pročitajte još:

– Rekao sam mu: “Znam vas i vi znate mene. Ako se utvrdi da je došlo do ovoga, budite spremni!” – naglasio je predsednik Amerike.

Na pitanje da li misli da je Vladimir Putin ubica, Bajden je odgovorio potvrdno. On, međutim, nije obrazložio na šta je mislio rekavši da će Putin “platiti”.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti