"Putin bi obrisao pod Bajdenom": Amerikanci ocenili kako bi prošao "duel“ predsednika SAD i Rusije!

21.03.2021

15:30 >> 15:35

0

Autor: J.B.O.

Mnogi pretpostavljaju da Bajden ne bi mogao da parira Putinu u slučaju razgovora dvojica lidera

"Putin bi obrisao pod Bajdenom": Amerikanci ocenili kako bi prošao "duel“ predsednika SAD i Rusije!
Copyright Tanjug/Sputnik Kremlin Pool Photo via AP/AP Photo/Alex Brandon)

Gledaoci televizije “Foks njuz“ burno su reagovali na odbijanje američkog predsednika Džoa Bajdena da učestvuje u javnoj diskusiji koju je inicirao ruski lider Vladimir Putin nakon što ga je američki kolega nazvao “ubicom“. Jedan od njih je napisao da bi “Putin obrisao pod Bajdenom“ u slučaju da se diskusija održi.

Mnogi pretpostavljaju da Bajden ne bi mogao da parira Putinu u slučaju razgovora dvojica lidera.

– Bajden nije na nivou Putina! Putin bi obrisao pod njime! Sumnjam da bi se Bajden uopšte odlučio na razgovor s njim – smatra “JackStephens17”.

– Ne znam kako će Putin igrati protiv Bajdena, ali će on to obavezno učiniti! Ne verujem da će Bajden biti u stanju da se suprotstavi Putinu – napisao je “Kay Jay”.

Neki korisnici društvenih mreža smatraju da je takvom odlukom Bajden bacio senku na ulogu Vašingtona u svetskoj politici.

– Kakva sramota za SAD! Svetski lideri se smeju tom slabom starčiću! Bravo, demokrate… – rekao je korisnik “Pocahantas”.

Jedna osoba je napisala da je iznenađena činjenicom da američki predsednik odbija diskusiju sa drugim svetskim liderom, tim pre liderom nuklearne sile.

– Međutim, to je trebalo očekivati od Bajdena. To je još jedna potvrda da Amerika slabi i stvar se neće završiti na tome sa sadašnjim predsednikom – zaključio je “TSGT_USAF”.

Bilo je i onih koji nisku isključili mogućnost pokretanja Hladnog rata.

– Bajden će se još malo naprezati i ponovo će pokrenuti Hladni rat u njegovom najgorem obliku! – predvideo je korisnik “iceberglettuce”.

Neki su se našalili u vezi sa Bajdenovim stavom o javnoj diskusiji.

– Naravno, on je veoma zauzet! Nikako ne može da sastavi puzle od 200 delova – našalio se “BeeMack”.

Korisnik “Deplorable_Neanderthal” je napisao da će navijati za Putina ukoliko rasprava bude održana.

Pročitajte još:

Da podsetimo, američki predsednik DŽozef Bajden je na skandalozno pitanje novinara da li smatra ruskog predsednika ubicom, odgovorio potvrdno. Takođe je rekao i da će Vladimir Putin platiti cenu za to što se, kako tvrdi Vašington, Rusija mešala u američke predsedničke izbore prošle godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike