Mlada kineska preduzetnica okrivljena za razvod Melinde i Bila Gejtsa: Oglasila se posle tri dana ćutanja

07.05.2021

08:59

0

Kako milijarder i njegova supruga nisu otkrili razloge zbog kojih su odlučili da se raziđu, počele su da kruže razne glasine

Mlada kineska preduzetnica okrivljena za razvod Melinde i Bila Gejtsa: Oglasila se posle tri dana ćutanja
Bil i Melinda Gejts - Copyright Profiedia

Melinda i Bil Gejts podigli su svet na noge kada su javnosti saopštili da su odlučili da se razvedu posle 27 godina braka. Od tada su počele da se razvijaju mnoge teorije o razlozima njihovog razlaza, a jedna od njih je i da je milijarder suprugu varao sa mladom preduzetnicom koja je sarađivala sa Fondacijom Bila i Melinde Gejts.

Že Šeli Vang (36), o kojoj je reč, neko vreme je ćutala, ali je na kraju morala da odgovori na glasine da je imala aferu sa Gejtsom.

Ona se oglasila na društvenoj mreži Veibo, gde je istakla da su te glasine neosnovane i da ona nije kriva za probleme koje su Melinda i Bil imali u braku.

Profimedia

– U početku sam mislila da će glasine same da prestanu, jer izvori koji su ih raširili nemaju nikakvog osnova, ali nisam očekivala da će postati sve luđe i luđe. Zahvaljujem se svima koji su se zabrinuli za mene u poslednja 24 sata i prijateljima koji su mi pomogli da negiram tračeve – napisala je Vang.

Vang živi u Sijetlu i neudata je, profesionalni je prevodilac i sarađivala je sa univerzitetima Jejl i Harvard i Fondacijom Bila i Melinde Gejts.

Bil Gejts, čije bogatstvo se procenjuje na 124 milijarde dolara, objavio je u ponedeljak u zajedničkom saopštenju sa Melindom da se razvodi. Kako nisu naveli konkretne razloge za to, razne spekulacije krenule su da kruže.

Profimedia

Za sada nije jasno kako je Vang postala meta glasina, jer su jedini dokaz da je sarađivala sa Bilom bile fotografije koje je objavljivala na mržama dok je sarađivala sa Fondacijom Gejts. Ipak, kineske društvene mreže su planule zbog ovih spekulacija.

Pročitajte još

Jedan od prijatelja, Li Dongli, odbranio ju je i na društvenoj mreži Veibo, gde ju je predstavio kao poštenu i vrednu devojku koja je svojim trudom uspela da postigne mnogo.

– Pretpostavljam da su neki ljudi izmišljali tračeve o “Gejtsu koji vara ženu sa kineskom lepoticom” samo zato što su videli fotografije kako Vang prevodi u Fondaciji Gejts i videli da je ona kineska lepotica i slobodna žena – napisao je on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike