Strahota u Americi: Dvoje dece pucalo na policiju, devojčica ranjena (VIDEO)

02.06.2021

18:39 >> 19:11

0

Dvoje tinejdžera u američkoj državi Florida pobeglo je iz doma za nezbrinutu decu, provalilo u kuću, a zatim zapucalo na policiju

Strahota u Americi: Dvoje dece pucalo na policiju, devojčica ranjena (VIDEO)
Copyright Twitter/JRodriguez@JRodzMIA

Dvoje tinejdžera u američkoj državi Florida pobeglo je iz doma za nezbrinutu decu, provalilo u kuću, a zatim zapucalo na policiju koja je intervenisala na licu mesta, saopštile su danas vlasti.

Dvanaestogodišnji dečak i 14-godišnja devojčica pronašli su u kući u koju su provalili u Enterprajzu na Floridi pištolj, pušku i AK-47, zajedno sa velikom količinom municije i pucali su na policijske službenike koji su intervenisali po prijavi prolaznika , navodi se u saopštenju šerifa okruga Voluša, prenosi Rojters.

Devojčica koja je pucala na policijace je ranjena u tom sukobu , a dvanaestogodišnjak je predao oružje ubrzo nakon toga i nije povređen, saopštila je policija.

Devojčica operisana i da se nalazi u stabilnom stanju, a niko od policajaca nije povređen u pucnjavi u utorak uveče.

Devojčica i dečak su prethodno tog dana pobegli iz Doma za nezbrinutu decu Metodističke crkve u Enterprajzu i nekoliko sati kasnije provalili su u kuću, a prolaznici koji su čuli razbijanje stakla, alarmirali su policiju koja je opkolila kuću iz koje je zatim usledila pucnjava.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike