Muškarac ubijen jer je urinirao nasred ulice: Posvađao se sa prolaznicima, pa primio nekoliko metaka

14.06.2021

09:38 >> 10:05

0

Neki mediji su preneli da je u taj kraj došao kako bi kupio drogu

Muškarac ubijen jer je urinirao nasred ulice: Posvađao se sa prolaznicima, pa primio nekoliko metaka
Copyright Ilustracija/Profimedia

Muškarac iz Hjustona u Teksasu upucan je nakon što se posvađao sa stanovnicima zbog toga što je urinirao nasred ulice, saopšteno je iz policije.

U saopštenju koje su izdali organi reda navodi se da su policajci reagovali kada im je prijavljena pucnjava na severu grada u četvrtak u 10:25 uveče. Tamo su zatekli muškarca, Lestera Fuentes-Bueza, sa fatalnim ranama od metaka.

Fuentes-Buezo je proglašen mrtvim na licu mesta nakon što je na njega pucano nekoliko puta.

Iz policije kažu da je Fuentes-Buezo urinirao na ulici kada ga je osumnjičeni, čiji identitet nije poznat javnosti, uhvatio na delu i razbesneo se zbog toga.

– Fuentes i osumnjičeni su počeli da se svađaju i obojica su izvadili pištolje. Osumnjičeni je zatim ispalio nekoliko metaka i pobegao sa mesta događaja – saopšteno je iz policije.

Pročitajte još

Neki mediji su preneli da je Fuentes-Benzos u taj kraj došao kako bi kupio drogu, da bi zatim odlučio da urinira nasred ulice, zbog čega se posvađao sa nekoliko prolaznika.

Inicijalno su dve osobe bile osumnjičene da su pucale u njega, a svedoci događaja ispričali su policiji sve što su znali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike